Showbiz

Andreea și Ionuț formează din nou un cuplu, după zvonurile despărțirii?

Andreea și Ionuț de la „Mireasa, sezonul 7” au trecut recent prin unele zvonuri de despărțire, care au început să circule după ce au șters pozele de cuplu de pe Instagram și și-au dat unfollow reciproc. Ulterior, Ionuț a confirmat că este singur, dar nu a dezvăluit detalii despre motivele despărțirii.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasa” și au format un cuplu atât în timpul competiției, cât și în afara ei. Ionuț a fost eliminat din concurs înaintea Andreei, dar a cerut să se întoarcă pentru a fi alături de ea, după care și Andreea a fost eliminată.

După încheierea competiției, cei doi păreau că sunt fericiți împreună și că relația lor se dezvolta bine, până când au apărut zvonurile de despărțire. Acestea au fost alimentate de ștergerea pozelor de cuplu de pe rețelele de socializare și de afișarea separată a celor doi. Ionuț a confirmat despărțirea pe TikTok, afirmând că este singur.

Cu toate acestea, în ultimele zile, cei doi s-au urmărit reciproc pe Instagram, iar Andreea a postat o imagine în timp ce gătea, etichetându-l pe Ionuț în postare. Aceste semne sugerează că cei doi ar putea fi din nou împreună.

Este important de menționat că cei doi nu au ajuns în Marea Finală a emisiunii „Mireasa,” iar povestea lor de dragoste a continuat în afara competiției, unde au experimentat și dificultăți, dar și momente frumoase în relația lor.

blank