Showbiz, Stiri

Andreea Raicu recomandă câteva procedee de epilare

Vedeta este specializată în lupta cu părul nedorit de pe corp

A_2_03_785ec98e28

 Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de la noi, datorită charismei şi a corpului de fotomodel pe care natura i le-a hărăzit cu generozitate. Cunoscută drept o pasionată a tot ceea ce înseamnă stil vestimentar, Andreea Raicu a fost ajutată în cariera ei şi de trăsăturile feţei, ce o recomandă ca pe o femeie mereu tânără. Dincolo de toate acestea, însă, vedeta are micile ei secrete de întreţinere, ca orice femeie care se respectă.

Una dintre cele mai importante operaţiuni din viaţa unei femei este epilarea, subiect pe care vedeta îl tratează cu maximă seriozitate şi atenţie. Andreea Raicu a facut un top al celor mai uzitate procedee de epilare, de care orice femeie a auzit cu siguranţă măcar o dată în viaţa ei.

Prima prezentată este epilarea cu aparatul de ras, al cărei dezavantaj major este acela că părul creşte la loc foarte repede, iar dacă metoda devine un obicei, firele se îngroaşă şi devin mai dese. În plus epilarea cu lama duce şi la cresterea firelor de păr sub piele. Andreea Raicu recomandă această metodă doar în cazuri de urgenţă şi sfătuieşte aplicarea unei loţiuni de ras pe zona în cauză, pentru ca lama să alunece mai uşor şi să nu existe riscul apariţiei unor tăieturi.

Epilarea cu cremă este a doua metodă abordată de vedeta şi este considerată a fi un procedeu convenabil pentru că nu este dureros, iar pielea rămâne foarte fină la atingere după epilat. Folosirea îndelungată a unei creme încetineşte creşterea firelor de păr. La dezavantaje este menţionat faptul că această cremă epilatoare are miros mai putin plăcut.

Epilarea cu aparatul electric, ca şi ceara, are avantajul că este o metodă de durată, firele de păr fiind smulse din rădăcină, aşa cum spune Andreea Raicu. Procedeul este unul destul de dureros, iar folosirea aparatului electric poate cauza inflamarea şi iritarea foliculului de păr.

A_5_93cd1eec0c

Epilarea cu ceară are avantajul de a fi cea mai de durată metodă de epilare, între trei şi şase saptamani, dar marele dezavantaj al acestei metode este durerea. La capitolul neajunsuri, Andreea precizează că mai există şi inflamarea inestetică a foliculilor, dar şi creşterea firelor de păr sub piele.

Epilarea definitivă este metoda care îndepărtează părul în totalitate. Epilarea cu IPL, cu lumină intens pulsată, acţionează prin distrugerea rădăcinii firului de păr; după şase-opt şedinte ajung să fie distruse 80-90% dintre fire.

 

blank