Andreea Raicu
Showbiz

Andreea Raicu nu vrea să plece din țară. Ce o ține acasă

Andreea Raicu s-a alăturat colegilor de breaslă și a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Andreea Raicu, un mesaj emoționant la adresa României. Influencerul a mărturisit că nu a fost atrasă de oportunitatea de a pleca în alte țări și a preferat să rămână în România.

„La Multi Ani, România! Știi, am fost foarte des întrebată de ce nu te părăsesc, de ce nu merg în alt loc unde, cu siguranță, sunt mai multe oportunități. La un moment dat, am făcut-o pe jumătate. M-am dus în California, un loc la care visam și credeam că voi fi fericită. Era frumos, dar lipsea ceva. Lipsea spiritul nostru, căldură, veselia. Îmi lipseau oamenii dragi, obiceiurile, locurile atât de pline de amintiri, energia pe care o simt când sunt acasă și mă face să trec cu vederea peste tot ce nu îmi place în mod special. Nu pot să te părăsesc pentru că ești casa mea și atunci când ai o casă cu lucruri care te deranjează, nu îți schimb casă, ci încerci să vezi ce poți face să fie mai primitoare”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Andreea Raicu, despre conducerea țării

Andreea Raicu consideră că România are nevoie de conducători mai buni, care sunt în stare să fructifice tot ce e mai bun. Vedeta nu se vede locuind în altă țară.

„România mea, te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești, îmi dai și sper să facem cât mai multe care să ne facă fericiți. Și îți mai doresc să ajungi să fii condusă de oameni care să scoată ce e mai bun din tine pentru că sunt atât de multe”, a conchis Andreea Raicu.

Secretele vedetei

Vedeta este invidiată de mii de femei. Aceasta arată impecabil și nu încetează să lucreze la aspectul său fizic. Actrița publică mai multe poze fără make-up și nu se rușinează de imaginea sa.

Andreea Raicu este susținută de sute de urmăritori, care îi trimit mesaje emoționante și o recompensează cu o mulțime de like-uri. Se pare că femeia nu este complexată de felul în care arată și se bucură de ocazii în care poate să renunțe la machiaj.

„Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care sa ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză. A fost o săptămână plină, intensă, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto și filmări zilnic care au dus la ten extrem de obosit. Sunt zile bune și zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu. Însă niciunele nu ne definesc. E atât de important să le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper să nu uiți niciodată asta”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.