Andreea Raicu a mărturisit că a învățat să se iubească exact așa cum este. Fosta prezentatoare TV le-a dezvăluit urmăritorilor ei cum arată atunci când se trezeşte dimineaţă şi este nemachiată.

Andreea Raicu are 43 de ani și parcă niciodată nu a arătat mai bine de atât. Vedeta susţine că, de-a lungul timpului, a învățat să se accepte și să aibă încredere în propria persoană.

Andreea Raicu a vrut să le arate fanilor ei care o urmăresc pe reţeaua Instagram cum arată nemachiată, atunci când se trezește dimineața. Ea a publicat două fotografii. În prima apare machiată, iar în următoarea – fără pic de machiaj pe față, conform Viva!
Andreea Raicu
Raicu a ales să procedeze astfel pentru a le face pe admiratoarele ei să înțeleagă că fotografiile de pe Instagram, de multe ori, nu reflectă realitatea.

„Aşa arat eu când ma trezesc dimineață! … O alta minciună ca multe pe care le vezi pe Instagram si care te frustrează pentru ca simti ca nu esti la fel de frumoasa, perfecta, radianta ca femeile pe care le urmărești. Daca simti asta si cand te uiti la fotografiile cu mine, te rog, da swipe left ca sa vezi realitatea”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Andreea Raicu