Andreea Raicu
Showbiz

Andreea Raicu, dată de gol de un fost iubit. Cu cine l-ar fi înșelat pe Tudor Chirilă

Un fost iubit al lui Andreea Raicu a dezvăluit că nu a cerut-o niciodată de soție, așa cum a pretins aceasta, și că l-ar fi înșelat pe Tudor Chirilă cu el. Acesta a mai spus că vedeta încearcă să pară altcineva.

Frank Colin a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Raicu. El a declarat că vedeta a fost doar o aventură și că are foarte multe defecte. Acesta a mai spus că fosta prezentatoare își petrecerea nopțile cu el și că l-a înșelat pe Tudor Chirilă.

„Dragă prințesă A. Raicu, astăzi era să mor de râs când am văzut interviul tău. Ești ok? Pot să te ajut cu ceva? Permite-mi să îți reimprospatez memoria și să pun lucrurile în ordinea în care s-au întâmplat cu adevărat, se poate? Voi fi cât de drăguț pot și, sincer, nu îmi amintesc atât de multe despre ține! La vremea respectivă, mă plimbam dintr-o țară într-altă, bucurându-mă de viață 100%. Căsătoria era totalmente în afară planurilor mele. Această scurtă relație, sau aventură pe care am avut-o cu ține nu a fost una serioasă. A avut loc acum 10 ani și în fiecare noapte ieșeam în oraș și mă întorceam acasă… cu altcineva! În general, mă port că un gentleman cu femeile, așa că probabil ai visat că te voi cere de soție, deși amândoi știam cu siguranță că eu NICIODATĂ nu voi face asta! Nu vreau să fiu rău, dar ai aproape 40 de ani, ești nemăritată, nu ai copii și asta spune totul despre felul tău de a fi.

Am dreptate? Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie că tine, care este isterică, o femeie care într-o zi plânge din nimic, iar a două zi este fericită fără să știe de ce. Cred că mă confunzi cu altcineva, nu crezi? Ia zi, chiar am plătit un șofer și un bodyguard pentru a fi la cheremul tău? Nu îmi amintesc asta și, dacă ar fi fost adevărat, cu siguranță ar fi apărut în ziare, dar nu s-a întâmplat.

Ceea ce însă îmi amintesc cu precizie este că, după scurtă noastră aventură, aveai deja o relație cu altcineva și, cum nu erai mulțumită de el, continuai să vii la mine să te satisfac. Să spun numele bărbatului respectiv, sau este limpede despre cine este vorba? Mai mult, erai disparată să vii la mine când eram în vacanță. Îți aminteșți pozele cu dată pe care m-ai rugat să le șterg? Dacă le-aș face publice, cred că toată mass-media le va prelua”, a mai spus acesta.

Andreea Raicu, sfaturi de la fostul iubit

Acesta a mai declarat că Andreea Raicu vorbește despre el pentru că are nevoie de promovare și pentru că lumea a cam uitat-o.

„Ți-am dorit întotdeauna binele și încă îți doresc acest lucru, iar interviul tău neașteptat și inutil nu face decât să arate faptul că ești geloasă pe mama fiului meu. Nu îți face griji, nu este prea târziu pentru tine, dragostea nu are vârstă și încă o poți întâlni și tu, depinde însă doar de tine dacă o poți păstra sau nu. Serios acum, amintește-ti un lucru, eu nu am greșit față de nimeni, a-mi respectă aproapele reprezintă o prioritate pentru mine.

Cu toate acestea, nu îmi este frică de nimeni și de nimic. Cine vrea să se joace cu mine sau cu familia mea, fii sigură că nu mă voi da la o parte și cu siguranță îl voi înfruntă, așa că dată viitoare când ai nevoie de promovare, găsește-ți altă persoană sau asumă-ți consecințele! Acest sfat este atât pentru tine, cât și pentru oricine altcineva”, a scris Frank Colin pe pagina sa de Facebook.

blank