Andreea Raicu
Showbiz

Andreea Raicu, amenințată cu poze indecente de fostul iubit

De-a lungul anilor, Andreea Raicu a fost implicată în relații cu diverse personalități masculine celebre. Printre acești parteneri se numără și Frank Colin, care ulterior a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni legate de traficul de droguri.

Andreea Raicu a vorbit recent despre relația sa cu Frank Colin și a menționat că el era „disperat” după ea. Această afirmație i-a atras atenția fostului iubit, care a ieșit la amenințări.

Andreea Raicu, amenințată de fostul iubit Frank Colin

După ce a citit interviul, Frank Collin a decis să-și împărtășească propria perspectivă asupra întâmplărilor. El afirmă că, în ciuda despărțirii lor, vedeta a continuat să îl contacteze. El o amenință acum că va dezvălui fotografii compromițătoare trimise cu câțiva ani în urmă.

„Dragă prințesă A. Raicu, astăzi era să mor de râs când am văzut interviul tău. Ești ok? Pot să te ajut cu ceva? Permite-mi să îți reîmprospatez memoria și să pun lucrurile în ordinea în care s-au întâmplat cu adevărat, se poate?

Voi fi cât de drăguț pot și, sincer, nu îmi amintesc atât de multe despre ține! La vremea respectivă, mă plimbam dintr-o țară într-altă, bucurându-mă de viață 100%”, a transmis Frank.

Frank Colin a mai adăugat că căsătoria nu se încadra deloc în planurile sale personale. El a subliniat că scurta relație pe care a avut-o cu Raicu acum zece ani nu a fost una serioasă.

În acea perioadă, el menționează că petrecea în fiecare seară în oraș și se întorcea acasă alături de altcineva. În general, se comporta cu respect față de femei și sugerează că poate a existat o înțelegere greșită cu privire la intențiile lui, chiar dacă amândoi știau cu certitudine că el nu avea în vedere căsătoria niciodată.

El a adăugat că nu vrea să fie insensibil, dar a evidențiat faptul că, la aproape 40 de ani, Andreea Raicu e necăsătorită și nu are copii, subliniind că această stare spune mult despre stilul ei de viață.

„Am dreptate? Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie că tine, care este isterică, o femeie care într-o zi plânge din nimic, iar a două zi este fericită fără să știe de ce. Cred că mă confunzi cu altcineva, nu crezi?

Ia zi, chiar am plătit un șofer și un bodyguard pentru a fi la cheremul tău? Nu îmi amintesc asta și, dacă ar fi fost adevărat, cu siguranță ar fi apărut în ziare, dar nu s-a întâmplat”, a mai spus el.

Andreea Raicu

Vedeta, amenințată cu o serie de poze indecente

Colin mai spune că își amintește că după scurta aventură avută, Andreea continua să vină la el pentru a o satisface, asta chiar dacă era într-o relație cu un alt bărbat.

Mai mult, acesta a făcut-o „disperată” de el, menționând că situația nu e invers.

„Îți amintești pozele cu dată pe care m-ai rugat să le șterg? Dacă le-aș face publice, cred că toată mass-media le va prelua”.

Colin a mai afirmat că singura persoană care a ocupat un loc special în inima sa este mama fiului său. El a apreciat-o ca fiind o femeie remarcabilă, inteligentă, care i-a dăruit un copil minunat.

Colin a subliniat că această femeie a avut parte de mai mult decât și-a dorit vreodată și mai mult decât va avea ea vreodată. El a menționat că întotdeauna a dorit binele pentru ea și încă îi dorește acest lucru. A mai subliniat că interviul ei neașteptat și inutil doar arată invidia sa față de mama fiului său.

Acesta a dat asigurări că nu este prea târziu pentru Andreea Raicu să își găsească iubirea, menționând că dragostea nu are vârstă, dar că depinde doar de ea dacă o poate menține sau nu.

blank