Actualitate, Stiri

Andreea Patrascu, internata la spital

Se spune ca dragostea dureaza trei ani, insa, in cazul lor nu este deloc asa. Andreea si Cabral Ibacka par mai indragostiti ca oricand, iar o noapte in care blonda a stat departe de sotul ei, l-a facut pe acesta sa isi piarda mintile!

Saptamana aceasta nu a fost deloc una linistita pentru Cabral. Chiar la jumatatea saptamanii, sotia sa a fost internata pentru o noapte, lucru care l-a adus pe acesta in pragul disperarii. Atunci cand s-a intors de la ea, a simtit ca nimic nu mai este la locul lui si ca toate din jur si-au pierdut sensul.

“Am dormit singur. Nu pot sa spun ca era casa goala, ar fi un cliseu.Nu era goala casa… era rece. Era straina. Nu a fost neaparat vorba de o noapte in care ea nu era acasa. A fost vorba de gandul ca noaptea aia s-ar putea repeta. Desigur, mai sunt fete pe lumea asta. Dar parca mie-mi place asta. Si-mi place destul de mult incat sa nu mai vreau gandul asta niciodata in mintea mea. Pentru ca gandul asta mi-a adus frica. Noaptea in care mi-a fost frica, din cauza ei”, a scris Cabral pe blogul sau.

Din fericire, situatia s-a terminat cu bine pentru cei doi, iar Andreea a revenit acasa chiar a doua zi. Prezentatorul TV nu si-a mai incaput in piele de fericire.

“Acum e acasa. Ii cearta pe caini pentru ca s-au urcat pe canapea…”, a spus acesta.

Isi doresc un copil

Inca de cand si-au jurat iubire eterna, Andreea si Cabral au luat in calcul si un mostenitor. Cei doi isi doresc din tot sufletul sa devina parinti, iar acum “lucreaza” de zor la acest lucru. Asa cum fac de obicei, acestia se contrazic chiar si pe sexul sau numele copilului, caci, nu-i asa, contradictia e secretul fericirii in cuplu, ar spune ei. Si, dupa cum arata impreuna, putem spune ca nu gresesc prea mult.


loading...