Showbiz

Andreea Moldovan îşi înşală soţul? Ea ar avea o idilă cu Vladimir Drăghia!

Andreea Moldovan este căsătorită, de mai mulţi ani, cu DJ Optick, alături de care are şi o fetiţă, însă în ultimele săptămâni au apărut zvonuri că ea ar avea o idilă cu Vladimir Drăghia.

vladimir-si-andreea-main_1267x800

Andreea Moldovan şi Vladimir Drăghia au participat de curând la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, iar în timpul concursului desfăşurat în jungla africană, ea şi-a acuzat colegii că bârfesc pe seama faptului că este prea apropiată de Drăghia. Pe parcursul emisiunii de la Pro TV, cei doi chiar s-au tachinat şi au glumit foarte des, mulţi fiind de părere că ei flirtează.

Odată ajunşi înapoi în România, Andreea şi Vladimir au rămas în continuare suspect de apropiaţi. Cei doi au fost surprinşi, nu doar o dată, de paparazzi, în timp ce se aflau în oraş împreună.

O dată, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce stăteau de vorbă în maşina lui Drăghia, după care acesta a condus-o pe Andreea în Băneasa, lăsând-o pe aceasta lângă o piaţă, în apropiere de locuinţa ei. În următoarea zi, Andreea şi Vladimir au fost invitaţi la o emisiune de la radio, de unde au plecat împreună şi s-au oprit la o cafeanea din zona Dorobanţi, unde, după câteva zeci de minute, a ajuns şi Gina Pistol.