Showbiz, Stiri

Andreea Marin și Tuncay Ozturk „lucrează” la un copil?!

Soţul „Zânei” aruncă bomba: «Am un sentiment puternic că voi fi tată»

tuncay1

La doar câteva zile de când s-a aflat despre căsătoria lor, Tuncay Ozturk (28 de ani), soţul Andreei Marin (39 de ani), a vorbit, în premieră, despre familia pe care şi-o doreşte. Fizioterapeutul turc a mărturisit că venirea pe lume a unui copil al său şi al Andreei este un lucru măreţ, care nu suferă amânare.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret și acum soțul “Zânei” își dorește și un copil cu ea

S-au căsătorit în mare secret la sfârşitul anului trecut şi au făcut tot posibilul să nu răsufle informaţii despre acest eveniment fericit din viaţa lor. Asta până acum câteva zile, când Tuncay a anunţat pe o reţea de socializare că s-a însurat cu “Zâna”.

Totuşi, la câteva zile de când a dezvăluit că s-au luat cu acte, soţul Andreei Marin a declarat în presa mondenă că îşi doreşte să devină tătic. Şi asta cât mai curând.

 “Visul meu este să fim o familie normală. Într-adevăr, îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoţi de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată”, a mărturisit Tuncay.

Mai mult, întrebat cât de curând crede că îşi va ţine copilaşul în braţe, soţul “Zânei” a răspuns cu subînţeles, semn că este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat: “Viaţa este prea scurtă ca să amâni lucrurile măreţe”.

 

blank