Showbiz, Stiri

Andreea Marin şi-a schimbat obiceiurile religioase după soţ?!

Ce preocupări a avut vedeta în ziua de Paşte!

  andreea-marin

Se spune că ziua de Paşti, considerată una dintre cele mai sfinte zile ale creştinismului, trebuie sărbătorită alături de cei dragi, în niciun caz prin muncă. Andreea Marin pare să fi uitat acest lucru.

Vedeta a profitat de prima zi însorită, după multe în care ploaia şi vântul păreau să nu se mai oprească, şi a trecut la treburi gospodăreşti care, cu siguranţă, puteau să mai aştepte, chiar dacă ea spune că îi fac plăcere.

marin gradina

Andreea s-a apucat ieri, în zi de Paşte, să picteze gardul grădiniţei din curtea ei. Îmbrăcată lejer şi cu toate ustensilele necesare în dotare, “Zâna” a realizat o serie de desene pe ulucile gărduleţului verde care delimita grădina.

Ea a avut însă şi ajutoare, după cum mărturiseşte: soţul ei, Tuncay, de religie musulmană, şi fiica ei, Violeta. De altfel, pictatul gradului este o promisiune pe care vedeta i-a făcut-o mai demult fiicei ei.

“De când aşteptăm o zi cu soare pentru a împlini promisiunea făcută fetiţei mele: să pictam gărduţul din faţă casei împreună! A fost minunat! 3 pictori iscusiţi, 2 mari şi unul mic, multicolori din cap până-n picioare la finalizarea “operei” Viaţă-i mai frumoasă şi mai veselă dacă nu uităm să fim copii din când în când”, a spus Andreea Marin.