Showbiz, Stiri

Andreea Marin satula de snobismul de la deschiderea lui Roberto Cavalli

Andreea Marin a ramas socata de snobismul la care a asistat la deschiderea magazinului designerului Roberto Cavalli

 

Andreea MarinCelebrul designer italian, Roberto Cavalli, si-a deshis primul magazin ce ii poarta marca si in capitala. La deschidere au participat multe vedete precum Simona Patruleasa, Bianca Ionita, Andreea Mantea si Stefan Stan, Paula Chirila, Cristina Cioran, Oana Roman, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Andreea Marin, Anca Rusu si sotul ei,  Manuela Harabor si Rares Stoica, Geanina Ilies, trupa Taxi sau Antonia. A fost multa imbulzeala la marea deschidere, in frunte cu Catalin Botezatu, loc unde multa lume s-a simtit bine, mai putin Andreea Marin.

 

Aceasta a ramas socata de snobismul la care a asistat joi seara, mai ales cand a vazut ca majoritatea vedetelor au dorit cu ardoare sa apara la deschiderea Cavalli. In loc sa raspunda la invitatia pentru Balul Albastru, a Andreei Marin, organizat de Asociatia Invingem Autismul, actiune caritabila organizata tot la hotel JW MArriot.. 

 

„Abundenta de vedete de acolo si relaxarea in aceeasi idee de aici (n.r. Asociatia Invingem Autismul) imi arata cine suntem noi, romanii, cu adevarat. Cat de mult ne defineste snobismul. Imi pare rau ca sunt poate atat de transanta, dar tare ne mai place sa stam si sa privim doar asa de departe catre problemele care nu sunt astazi ale noastre. Iertati-ma ca sunt atat de directa, dar in momentul in care am intrat in acest hotel am vazut o abundenta de persoane cunoscute sau mai putin cunoscute.”, a spus Andreea Marin. .

blank