Showbiz, Stiri

Andreea Marin revine şi îl apără pe Ştefan Bănică

Andreea Marin: ” Sunt numai speculaţii! Nu am zis că m-a bătut Ştefan!”

banica_m_crop_644x416_43603800 A vorbit despre violenţa domestică şi s-a considerat că a fost o acuzaţie, fiind şi motivul divorţului ei de Bănică jr. Acum, Andreea Marin susţine contrariul… Zvonuri despre bătăi au existat şi în cazul mariajului dintre Mihaela Rădulescu şi artist.

Reacţiile nu au întârziat să apară după afirmaţiile Andreei din emisiunea “Teo Show” de la Kanal D: “Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate din respect pentru tine, dar mai ales că ai un omuleţ alături care vede şi simte, poate împrumută acelaşi comportament”, a spus Andreea Marin.

La o zi după aceste declaraţii, vedeta susţine că toată discuţia a fost una ca între prietene, iar răspunsurile ei s-au interpretat. “Sunt numai speculaţii! Eu nu am vorbit despre Ştefan, ca să fie foarte clar. Subiectul este închis pentru mine, nu am ce să discut despre asta”, a declarat, pentru “ring”, Andreea Marin care, prin proiectul său, “Şcoala mamelor”, le ajută pe femeile victime ale violenţei domestice şi nu numai. Vedeta a avut şi o campanie în ţară, unde a susţinut mamele şi le-a sfătuit să nu se lase abuzate în niciun fel, existând centre din care o vor putea lua de la capăt. (I.G.)