Showbiz, Stiri

Andreea Marin a revenit cu mari emoţii micul ecran

Apariţia a fost de senzaţie! Uite ce decolteu a afişat Andreea Marin!

 Andreea-Marin_04

Andreea Marin a revenit în televiziune duminică seară, cu emisiunea „Preţuieşte Viaţa”, la TVR. Fosta „Zână” a fost o apariţie de senzaţie în lumina reflectoarelor.

andreea-emisiune-decolteu

Andreea a purtat o rochie midi, plină cu paiete, fiind sclipitoare la propriu, în timp ce decolteul a fost unul extrem de îndrăzneţ. Vedeta a vorbit, în prima emsiune despre sentimentele care o încearcă, păşind în studioul care cu ani în urmă găzduia celebra emisiune „Surprize Surprize”.

„Am păşit cu emoţie în acest studiou. A fost casa mea ani de zile, mii de surprize au fost făcute aici. Mi s-a potrivit mănuşă acea experienţă. Surprizele au devenit apoi parte integrantă şi din alte emisiuni şi mă bucur că pentru asta. Preţuieşte viaţa va oferi şi surprize plăcute, dar va fi altfel de emisiune. Am întâlnit mulţi oameni, care merită să descoperiţi. Minunile pe pământ sunt înfăptuite de oameni”, a spus, emoţionată, Andreea Marin.

andreea-emisiune

„Zâna” şi-a ales şi o asistentă pentru noua emisiune, care a primit în direct sfaturi de la fostul asistent al Andreei, Gabriel Coveşeanu: „Să nu te uiţi la decolteul Andreei, că uiţi textul… A, nu, asta era pentru un băiat. Trebuie să fii pregătită să pleci oriunde, oricând, că nu ştii unde te trimite. La Polul Nord, la Polul Sud…”, a spus Cove, spre amuzamentul tuturor.

 

 

blank