Andreea Marin
Showbiz

Andreea Marin, prima reacție după zvonurile ca fost arestată. O nouă escrocherie online

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri privind Andreea Marin. O mulțime de materiale apărut în mediul online spuneau că „Zâna Surprizelor” a fost data judecată de bancă sau chiar arestată. Vedeta a răspuns acuzațiilor.

Multe vedete din România s-au confruntat cu probleme din cauza unor site-uri de știri false care folosesc imaginile postului de televiziune Digi24 pentru a atrage cititori. Andreea Marin a fost victima unei astfel de escrocherii care îndemna oamenii să investească într-un anumit produs.

Mai mult decât atât, au apărut știri false că „Zâna Surprizelor a fost data în judecată de bancă sau că a ajuns în închisoare. Fosta prezentatoare de televiziune a ținut să le transmită fanilor ei un mesaj în care să clarifice care este adevărul privind articolele apărute.

„Am tot primit mesaje în care eram întrebată dacă este adevărată o știre care mă implică și dacă oamenii pot avea încredere în presupusa mea declarație (un fals, în fapt, declarația nu există în realitate) care ar fi îndemnat lumea să investească într-un anumit mod pentru a se îmbogăți (niciodată nu veți auzi o astfel de recomandare din partea mea!).

I-am sunat pe colegii de la Digi 24, căci pe platforma lor părea a fi știrea care s-a viralizat, și i-am rugat să lămurim împreună, fiecare pe canalele sale, situația ilegală”, le-a transmis Andreea Marin fanilor săi din mediul online.

Andreea Marin, avertisment pentru fani

În același timp, „Zâna Surprizelor” și-a avertizat urmăritorii privind pericolul la care se expun când accesează aceste site-uri false și i-a îndemnat să verifice cu atenție acele link-uri. De asemenea, Andreea Marin i-a rugat pe fanii săi să nu cumpere produsele din postările respective dacă aceleași anunțuri nu se află și pe paginile sale de social media.

Andreea Marin


Andreea Marin, Zâna Surprizelor, escrocherie,

Andreea Marin, sfaturi pentru urmăritori pentru a nu pica în capcane / Sursă: Arhivă EVZ
Fosta prezentatoare de televiziune le-a indicat internauților care sunt conturile ei persoanele de Facebook și Instagram pentru a nu cădea în capcană. În plus, Andreea Marin a subliniat că paginile ei de social media sunt încercuite cu acea bifă albastră, care arată că sunt canale oficiale.

„Citiți, vă rog, cu atenție, dați share pentru ca oamenii să afle în număr cât mai mare, și când primiți link-uri asupra cărora aveți îndoieli, nu dați click pe acestea, pot conține viruși care vă pot crea mari probleme! Sunt multe site-uri fantoma care folosesc în mod fals imaginea mea pentru a vinde diverse produse, nu le cumpărați, nu va lăsați pacăliți.

Cum puteți verifica? Dacă nu gasiti acele produse în postările de pe canalele mele de social media atunci nu sunt decât reclame false. Atenție, așadar. Un gând bun tuturor!” a încheiat Andreea Marin.

blank