De câte ori a fost Andreea Marin la Paris? A pierdut numărul. Este oraşul ei de suflet în care a ajuns fie cu treabă, fie de plăcere. De fiecare dată a simţit aceeaşi emoţie şi bucurie. Ultima dată a fost la începutul acestei săptămâni, când a petrecut 3 zile de vis.

Vedeta a răspuns invitaţiei unei companii cosmetice de a participa la lansarea unui parfum. Cu această ocazie, l-a cunoscut pe celebrul parfumier Kenzo Takada, ba chiar a luat cina în vila acestuia. „E fascinant să întâlneşti un om care a plecat cu resurse minime din Japonia natală, dar care a creat apoi un imperiu în lumea modei, cucerind Parisul şi apoi lumea întreagă. Mi-a deschis uşa casei sale, m-am aşezat şi am cântat la pianul său, am admirat lipsa de opulenţă a căminului său, la care, sincer, mă aşteptam. Cele trei zile au fost dedicate în mare parte, proiectului, însă Andreea a avut suficient timp să se plimbe pe străzile Parisului, aşa cum face de fiecare dată când ajunge acolo. 

„Iubesc romantismul acestui oraş, mai ales când e alintat de soarele toamnei, aerul lui cosmopolit şi mai ales arhitectura. Să nu uităm că sunt fată de inginer constructor şi oriunde călătoresc sunt mereu atrasă de clădiri. Am avut răgaz şi de o plimbare în parc, un picnic, un croissant şi o cafea la o cafenea cochetă. Starea pe care mi-o dă oraşul este de bucurie faţă de tot frumosul pe care ţi-l poate oferi viaţa. La Paris, îmi place să mă aşez pe o bancă şi să privesc pur şi simplu în jur. Pot să stau aşa ore întregi fără să mă plictisesc”, ne-a povestit la întoarcere Andreea Marin.

Recunoaşte că şi bucătăria franceză e o mare provocare pentru ea, că ar mânca fără să se oprească acea pâine fragedă cu unt catifelat. Nu mai vorbim despre combinaţiile sofisticate din restaurantele de tradiţie. Dar a stat numai trei zile, astfel că silueta nu i-a fost pusă în pericol. S-a încărcat doar cu linişte, s-a relaxat şi a respirat aerul boem care, pentru ea, are un farmec aparte.