Andreea Marin
Showbiz

Andreea Marin nu și-ar dori ca fiica ei, Violeta, să fie vedetă

Andreea Marin a susținut că nu și-ar dori ca fiica ei, Violeta, să ajungă vedetă precum părinții deoarece, în ciuda aparențelor, nu e deloc simplu să fii persoană publică. Pe de altă parte, „dacă îi va fi dat sau dacă asta îi va fi steaua, o voi susține fără nicio ezitare”, a mai spus Marin.

Andreea Marin, despre fiica sa, Violeta

„Semanam perfect. Ma uit la ea si ma vad pe mine, Andreea cea mica. Povestim foarte mult, iesim in parcuri, ea face fotbal feminim si eu inot. O incurajez. Pe de alta parte, Violeta pare sa fi mostenit talentul muzical al tatalui ei. Iubeste pianul. Anul trecut, Violeta a inregistrat o melodie cu tatal ei compusa chiar de Violeta. Acesta ar putea fi un prim pas catre o cariera de artist”, a susținut Andreea Marin, la Kanal D.

Marin, despre viitorul fiicei sale, Violeta

Întrebat dacă i-ar plăcea ca Violeta să fie vedetă, Marin a răspuns: „Nu, va spun cinstit. Avand in vedere atatea neplaceri pe care le-am trait, caci oamenii vad doar ce e in lumina reflectoarelor si totul pare stralucitor si extraordinar. Nu e asa. Sunt o gramada de neajunsuri care vin odata cu faptul ca esti mereu recunoscut. Esti om, mai gresesti si tu. Nu prea iti place sa fii vazut cand gresesti. Sau ca nu esti intr-o forma buna, nu-i asa? Sau se intampla si lucruri mai grave decat atat”.

Daca ii va fi dat sau daca asta ii va fi steaua, o voi sustine fara nicio ezitare. Ea isi va alege viitorul spune Andreea Marin  eu sunt aici un gardian. Am grija sa invete si sa aiba la dispozitie toata informatia care sa o ajute sa discearna intre ceea ce e bine si nepotrivit pentru ea.