Showbiz, Stiri

Andreea Marin nu a plans dupa divort

Andreea Marin a declarat ca nu a fost nevoie sa dramatizeze si nu a plans dupa divort

Andreea_MarinAndreea Marin s-a tinut destul de tare, inainte si dupa divortul de Stefan Banica Jr. Aceasta a povestit ca nu a fost nevoie sa dramatizeze sau sa se exteriorizeze in vreun fel dupa divortul de Banica. A declarat ca a fost un simplu pas, eveniment, moment, din viata ei si l-a tratat ca atare.
„Zana” considera ca trebuie sa isi traiasca viata frumos si sa faca ce este mai bine pentru fiica ei.

„N-am plans din acest motiv. Sunt un om sensibil, dar nu am plans. Mai cu seama cand ai un copil alaturi cred ca e foarte bine sa fii optimist ca parinte. Nu as spune ca a fost o perioada grea pentru ca eu nu am dramatizat-o. S-a intamplat ceea ce e firesc sa se intample atunci cand lucrurile nu merg asa cum trebuie. Eu sunt un om foarte practic. Asta e viata, trebuie sa o traim frumos

Un divort nu trebuie sa te darame! Eu sunt trecuta deja printr-o astfel de experienta, sunt inca in viata si iata ca nu e imposibil sa-ti refaci viata si sa ai o familie, sa ai copii. Si atata vreme cat un divort nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, pana la urma nu e ceva atat de important cum este sanatatea.”, a declarat Andreea Marin.

blank