Andreea Marin
Featured, Life

Andreea Marin mesaj pentru iubitul ei, de ziua lui

Celebra Andreea Marin (46 de ani) radiază lângă Adrian Brâncoveanu (35 de ani)! Diferența de vârstă este insesizabilă, între cei doi îndrăgostiți. Vineri, 2 iulie, Adrian și-a serbat onomastica și Andreea i-a transmis un mesaj inedit.

„La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire!”, a scris Andreea Marin, public, pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare îmbrățișându-se cu iubitul ei, pe terasa Palatului Mogoșoaia.

Fostul consul al României în Libia nu a rămas „dator” și a scris și el, pe contul lui, un mesaj cu trimitere directă spre iubita lui: „O nouă vârstă, același om iubitor!”.

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu
”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a dezvăluit vedeta.

Sunt împreună din 2017
Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți 7 ani și au divorțat în 2013. În 2014, Ștefan a început relația cu Lavinia Pârva. În septembrie 2017, cei doi s-au căsătorit discret, în Bulgaria.

După divorț, Andreea Marin a fost alături de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, de care a divorțat însă în toamna lui 2016.

În mai 2017, celebra prezentatoare tv era din nou cu „fluturi în stomac”, după Adrian Brâncoveanu, angajat în cadrul MAI.