Showbiz, Stiri

Andreea Marin internata intr-un centru din Turcia!

Desi doar ce se intorsese din vacanta, Andreea Marin a plecat la inceputul acestei luni brusc in Turcia. Plecata la Bodrum, vedeta a fost la un centru de sanatate din cadrul complexului Gardens of Babylon, loc unde Andreea a revenit la un echilibru din punct de vedere al sanatatii.

1170852_703747349650892_1575501369_n„Am traversat cateva luni de stres, in care corpul meu a inceput sa se manifeste haotic, sa am scaderi de imunitate, insomnii, simteam ca pierd controlul kilogramelor, desi sunt un om ambitios si ingrijit, parea ciudat ca nu reuseam sa imi revin, desi ascultam sfaturile nutritionistului si faceam sport aproape zilnic”, declara vedeta la intoarcerea din Bodrum.

Supravegheata de specialisti, a urmat o dieta stricta, dar nu greu de tinut, in care timp de 8 zile a baut doar „supe minunate si sucuri naturale cu anumite ingrediente”, abia in ultimele doua zile avand acces la mancaruri foarte usoare, facute doar din seminte, legume si fructe.

5Si, astfel, Andreea a slabit 5 Kg in doar 10 zile. pe langa dieta tinuta, vedeta a avut si diferite activitati in program, care sa o ajute sa slabeasca. A facut yoga, aqua gim, aerobic, plimbari, masaje aplicate pe diferite parti ale corpului, sauna, baie turceasca, ozonoterapie, hydro-colon (detoxifierea colonului si a intestinelor). „Pana acum credeam ca yoga e o fita, asa, dar m-am convins in Turcia cat este de benefica. O sa practic yoga in continuare. Am invatat atatea lucruri interesante in 10 zile, a fost o adevarata provocare…Si ma simt excelent, plina de energie pozitiva, cu vointa de a continua sa am grija de mine si de copilul meu intr-un mod nou, pe termen lung”, declara incantata Andreea.

La o zi dupa revenirea in tara, vedeta era deja intr-un centru de remodelare corporala, pentru a nu lasa efortul depus sa devina inutil. Acolo a testat din nou „InfrafitX”, un sistem bazat pe o tehnologie unica in lume, brevetat si patentat in SUA, UE si Australia. Rolul acestui aparat este de a reprograma metabolismul sa consume mai multa grasime decat o face in mod normal prin accelerarea arderilor. Mai intai este topita grasimea viscerala, apoi cea adipoasa, aparand intr-un timp relativ scurt si efectul dorit: eliminarea kilogramelor in plus. Alte beneficii ale tehnologiei sunt detoxifierea, eliminarea insomniilor, reglarea nivelurilor de endorfina si serotonina, dand pacientului o stare de bine si eliminandu-i durerile musculare.

andreea-marin00012-e1370451887726Dupa 10 zile petrecute in clinica din Bodrum, Andreea Marin s-a intors mai slaba si mai sanatoasa, pregatita sa-si reia proiectele. (D.A)

blank