Andreea Marin a făcut o gafă pe Instagram, iar fanii nu s-au putut abţine şi au comentat la fotografii. Vedeta ţine foarte mult la imaginea ei, însă prietenii virtuali au observat un lucru pentru care au taxat-o pe “Zâna surprizelor”.

Andreea Marin, gafă pe Instagram. Internauții sunt cu ochii pe vedetă la fiecare pas, iar micile greșeli sunt taxate aspru. Astfel, nu au rămas indiferenți atunci când ”Zâna” a publicat o fotografie ce pare a fi normală la prima vedere, însă analizând fiecare detaliu, un aspect a dat-o de gol pe vedetă și a fost acuzată că folosește Photoshop pentru editarea pozelor.

Andreea Marin, gafă pe Instagram
”A văzut cineva cât i-au strâmbat piciorul în a doua poză? Înfricoșător”, a scris contul de Instagram numit pamflet.media.influencer.
Andreea Marin
Andreea Marin recunoaște că a vrut să se sinucidă
Andreea Marin a recunoscut într-un moment de sinceritate că a vrut să se sinucidă din cauza depresiei de care a suferit într-un anumit moment al vieții ei.

Vedeta a declarat că totul s-a datorat unui medicament pentru pierdere în greutate, luat fără indicația unui specialist. Unul dintre efectele secundare al acestui supliment alimentar a fost despresia.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet.

Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică.” relata Andreea Marin.