Showbiz, Stiri

Andreea Marin a făcut primele declaraţii în scandalul bătăilor

„Nu voi intra intr-un cerc vicios, nu este pentru oameni ca mine”

 andreea_marin

Stefan Banica Jr si sotul prezentatoarei TV Simona Patruleasa au devenit din prieteni cei mai aprigi dusmani. Conflictul dintre cei doi a pornit de la un bloc de locuinte construit de Ivanof pe terenul cumparat prin credit de Banica Jr. In scandal a fost adus si numele Andreei Marin, despre care sotul Simonei Patruleasa a spus ca era santajata de cantaret si chiar batuta.

Acum, Andreea Marin a acceptat sa vorbeasca despre scandalul asa ziselor batai pe care le-ar fi primit de la fostul sot. “Zana Surprizelor” sustine ca aceasta poveste i-a afectat foarte mult familia.

“M-a sunat tata, bietul de el, foarte ingrijorat sa ma intrebe daca eu i-am ascuns asa ceva.(…) Ce faci in cazul in care copilul de numai sase ani este admonestat de alti copii, care la randul lor aud tot felul de lucruri in familie si vine si te intreaba: ‘Deci de-asta v-ati despartit voi?’. Cum sa ii explici copilului astfel de lucruri”, s-a intrebat Andreea Marin in cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Simona Gherghe a intrebat-o direct daca a fost sau nu lovita, insa Andreea Marin a evitat raspunsul. “Eu nu voi dezvalui niciodata detalii din vreo relatie de-a mea. Mi-am rezolvat problemele in mod civilizat. Nu voi intra intr-un cerc vicios, nu este pentru oameni ca mine”, a raspuns Marin, destul de deranjata de intrebare.

Totodata, Zana a precizat ca i-a rugat pe sotii Ivanof sa inceteze cu astfel de declaratii, insa drept raspuns a primit amenintari. “Eu am fost foarte buna prietena cu Simona si vreau sa cred ca ea insasi este o victima in acest scandal. Nu vreau sa cred altfel. Rugamintea mea este sa-si rezolve problemele pe cale juridica cu fostul meu sot.

Eu am sunat-o pe ea si am rugat-o sa-i transmita sotului ei ca nu orice fel de om recurge la astfel de actiuni si declaratii. Atunci am fost amenintata si nu am vrut sa mai raspund in niciun fel acestor lucruri urate”, a explicat Andreea Marin.

 

 

blank