Andreea Marin se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, iar tatăl va fi desigur Adrian Brâncoveanu, cel care îi este partener de mai bine de patru ani.

Andreea Marin a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că nu exclude varianta de deveni mamă pentru a doua oară. Fosta prezentatoare TV a declarat că ea și actualul ei partener, Adrian Brâncoveanu, sunt pregătiți, în orice moment pentru acest eveniment.

„De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni tv.

De asemenea, „Zâna surprizelor” a mai dezvăluit ce părere are fiica ei, Ana Violeta Bănică, despre faptul că ar putea avea o surioară sau un frățior.

„Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi „mamă vitregă”, pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine”, a continuat îndrăgita vedetă, conform Libertatea.

Andreea Marin își face praf foștii soți: „A treia căsătorie? S-o uităm!”
Andreea Marin a dezvăluit că divorțul de acum 11 ani de celebrul Ștefan Bănică Jr a venit la inițiativa ei și a lăsat să se înțeleagă că acesta nu i-a fost tocmai fidel. Andreea Marin şi Şte­fan Bănică s-au îndrăgostit unul de altul în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează.

Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. Andreea Marin i-a mărturisit lui Mădălin Ionescu, la Metropola TV, că nu celebritatea a fost cea care a atras-o la Ștefan Bănică Jr. ”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut.

Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a dezvăluit Andreea Marin, potrivit Wowbiz.ro.

”Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea în aceeași emisiune.