Andreea Marin
Showbiz

Andreea Marin, despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la fiica ei, Violeta: „Sunt o mare vorbăreață și…”

Andreea Marin are o carieră de succes în televiziune și este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Și-a făcut debutul în televiziune la o vârstă fragedă și s-a făcut remarcată cu emisiunea Surprize, surprize. Recent, vedeta TV a vorbit lecțiile pe care le-a învățat de la fiica ei, Violeta.

Andreea Marin este pest3 30 de ani în televiziune și continuă să aibă apariții surprinzătoare. Întotdeauna a dat dovadă de profesionalism, iar la fiecare apariție i-a impresionat pe cei invitați. În prezent, Andreea Marin este omul de la care cei care vor să urmeze o carieră în jurnalism, pot învăța multe.

Andreea Marin

Andreea Marin, 48 de ani, a vorbit despre televiziune, așa cum arată aceasta în prezent. De asemenea, vedeta tv a vorbit și despre provocările pe care le-a avut de-a lungul anilor în televiziune. Vedeta TV a fost căsătorită cu Ștefan Bănică și impreună au o fiică, pe Violeta.

Andreea Marin, despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la fiica ei, Violeta

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. În vârstă de 48 de ani, prezentatoare tv se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta are o relație de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu și are o fiică din mariajul cu Ștefan Bănică. Violeta este cea mai mare realizare a Andreei Marin si este foarte mândră de fiica ei. Vedeta tv a dezvăluit ce lecție a învățat de la Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică.

„Să ascult. Sunt o mare vorbăreață și în același timp un om foarte energic. Un om care e într-o continuă întrecere între rapiditatea vorbelor și cea a faptelor. Copilul meu m-a învățat să mă domolesc și să ascult.”, a declarat Andreea Marin, potrivit Catine.ro.

Andreea Marin: „Ne asemănăm foarte bine”

Andreea Marin are o relație specială cu fiica ei și petrec mult timp împreună. Vedeta este foarte mândră de Violeta, dar susține că aceasta nu dorește să-i urmeze pasiunea de a avea o carieră în televiziune. Conform acesteia, fiica ei vrea o carieră în domeniul juridic. „Nu, deși are calități asemănătoare, ne asemănăm foarte bine, însă ea se îndreaptă spre Drept acum.”

Andreea Marin este fericită pentru că Violeta are o legătură strânsă cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan, fiul tatălui său dintr-o relație anterioară. Violeta și Radu Ștefan seamănă leit și se înteleg foarte bine.

„În primul rând, ei seamănă foarte bine. În al doilea rând, sunt tare frumoși împreună și e o iubire extraordinară între ei, sunt foarte legați. Se sprijină, petrec timp împreună. Nimic nu m-ar putea bucura mai mult. Și îi sprijin la rândul meu.”, a mai spus vedeta tv.

Cum definește Andreea Marin o femeie puternică

Dincolo de micile ecrane, Andreea Marin a trecut prin multe încercări. La vârsta de 9 ani și-a pierdut mama într-un accident rutier și a fost nevoită să aibă grijă de fratii si tatăl ei. Chiar și așa, vedeta a reușit să fie o femeie puternică,iar acum este un exemplu pentru multe persoane. Fosta prezentatoare tv a definit cum arată o femeie puternică.

„O femeie puternică nu e doar cea care reușește să facă multe lucruri singură sau să facă bani. O femeie puternică e și cea care găsește un echilibru între feminitate și celelalte realizări ale ei. Cred că acesta e cel mai greu lucru de realizat.”

Sursa foto: Facebook

blank