Featured, Showbiz

Andreea Marin, decolteu provocator! Cum a pozat pe străzile din Verona

E diferenţă de la cer la pământ între Andreea Marin de la evenimentele mondene şi din şedinţele foto şi cea de acasă. Recent, fotoreporterii Click! v-au prezentat imagini cu vedeta sută la sută naturală, fără artificii vestimentare sau trucuri de machiaj, în timp ce se ducea spre casă de la salonul de manichiură. În aceeaşi zi, prezentatoarea a publicat şi ea fotografii profesionale în care îşi etalează decolteul pe străzile din Italia.

Statutul de persoană publică cere multă atenţie, fie chiar şi atunci când vedetele noastre părăsesc locuinţa doar până la colţul străzii. O astfel de greşeală a făcut şi fosta Zână a Surprizelor care a apărut într-o ţinută banală şi fără prea mult machiaj. Vedeta a avut nevoie de o pedichiură, aşa că a dat o fugă la un salon cochet din Pipera, aproape de casa ei, pentru a-şi rezolva problema.

blank

Aşa a fost surprinsă Andreea Marin pe stradă

foto: Click!

A ieşit de acolo după aproape o oră, în papucii de unică folosinţă, pentru că nu a avut răbdare să i se ususce oja. Putea să treacă neobservată pentru că a avut o ţinută lejeră, pe care o porţi de obicei prin casă sau prin curte, şi anume o bluză lălâie şi o pereche de pantaloni negri scurţi şi cam strâmţi pe talie. Ţinuta a fost nepotrivită pentru că i-a scos în relief kilogramele în plus. La scurt după aceste imagini cu look-ul ei total neglijent, Andreea a avut grijă să repare oarecum situaţia şi a publicat pe contul de socializare imagini fierbinţi cu ea de la o şedinţă foto din Italia. Marin şi-a etalat decolteul provocator pe străzile din Verona, atrâgând imediat atenţia celor din jur cu ţinuta sexy.

blank

Andreea Marin a pozat provocator

Foto: arhivă personală

”Prea puţin mă interesează, generic vorbind, ce-i place ochiului. Din perspectiva mea, frumuseţea înseamnă sănătate, echilibru, pentru că dacă eşti un om echilibrat, faţa îţi este luminoasă, iar corpul are o formă armonioasă. Până la urmă nu suntem toţi croiţi să urcăm pe un podium. Dar este un podium al vieţii noastre personale, sociale, iar eu consider că pe acela trebuie să urcăm cu fruntea sus şi cu spinarea dreaptă”, a declarat Andreea Marin pentru Click!, iarna trecută, când îşi etala silueta rotunjoară prin rochiile sale lungi.

blank