Andreea Marin
Showbiz

Andreea Marin critică vedetele din noul val, aparute peste noapte

Andreea Marin e nemulțumită de multe dintre vedetele care apar la televizor. Aceasta a spus că, atunci când s-a lansat ea, trebuia să treci prin multe probe pentru a avea o emisiune la TV. Acum, în schimb, standardele au scăzut și e teribil de simplu.

Marin, critici la adresa noilor vedete

Andreea Marin afirmă că dacă le căutăm bine-bine-bine… Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran”, a spus Marin laun post Tv.

Aceasta a povestit apoi cum era când s-a lansat ea în televiziune: „Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție”.

Andreea Marin, mărturisiri despre cele mai dificile perioade ale vieții

Recent, Andreea Marin a mărturisit că a pierdut două sarcini înainte să o nască pe Violeta.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut”, a susținut Marin.

Ea a explicat și de ce nu se grăbește să se recăsătorească