Showbiz, Stiri

Andreea Marin, cele mai intime dezvaluiri

Andreea Marin a inceput de curand sa invete arta coachingului de mai cei mai buni maiestri. Cu aceasta ocazie, vedeta a facut noi dezvaluiri din intimitatea cu Tuncay.

Andreea-Marin--cele-mai-intime-dezvaluiri---Ajung-acasa--seara--fericita--plina-de-dragoste-

Prezentatoarea TV a marturisit, de asemenea, ca tot ceea ce invata la cursuri aplica pe sotul sau.

“Coachingul e o revelatie. La prima lectie pe care am facut-o cu John, sotul lui Betska, timp de doua ore nu m-am putut ridica, am stat si am absorbit tot. Era ca si cum cineva venea deodata si imi umplea sufletul cu tot ce mi-a lipsit in viata. Un om necunoscut de la celalalt capat al lumii… Timp de 20 de ani, am luat contact cu oameni valorosi, cu emotii umane, indiferent de nivelul educatiei… Am realizat ca am uitat sa ma gandesc concret la valorile autentice, am uitat sa rezolv un conflict folosindu-ma de resursa din mine numita dragoste. Nu stiu daca sunt mai desteapta, dar acum gasesc solutii la probleme pe care nu credeam vreodata ca le pot rezolva.

Din fiecare lectie am ceva de castigat. Dupa opt ore in care rotitele se invartesc, ajung acasa, seara, fericita, plina de dragoste. Un alt aspect important e ca te duci acasa si il tii pe celalalt de vorba pana la doua noaptea, ca sa ii impartasesti cu entuziasm ce ai trait in acea zi. Si iti cauti vorbele, si il faci sa inteleaga ca se poate sa fie mai bine pentru ca exista aceste instrumente de lucru. Si cand observi ca in celalalt exista ecou pentru ceea ce tu tocmai descoperi, cand ti se spune: “Stii? Ai dreptate, asa e, hai sa incercam impreuna”, nu exista multumire mai mare. Abia astept sa aplic ceea ce invat pe copilul meu. Aceasta va fi adevarata provocare. Lumea o sa spuna ca fabulez, dar dupa fiecare lectie obtin rezultate pentru omul din fata mea”, a marturisit fosta “Zana” pentru ziarulring.ro.