Andreea Marin a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj sfâșietorspunând că îi vinea să urle de durere și de neputință.

„Violeta, prietena noastra cu cancer de col uterin si cu copilul autist, nu este bine deloc. I-a fost citit rezultatul ultimului tomograf, iar cancerul este tot acolo, in extindere chiar, in ciuda curelor de citostatice prin care a trecut pana acum. Medicul ei de la Istitutul Oncologic Fundeni i-a spus ca ar trebui sa inceapa urgent sedintele de radioterapie. Doar ca absolut toate paturile, de la radioterapie, sunt ocupate si nu o pot interna.

Imi vine sa urlu de durere si de neputinta! Am dat toata ziua telefoane, am incercat sa vad cum se poate gasi o solutie sa o interneze pe Violeta cat mai repede. In zadar. M-am consultat cu ea si, pana se va elibera vreun pat in spital, o sa o ajutam sa se cazeze la vreun motel sau casa in preajma spitalului. Sa inceapa de marti, 4 aprilie, sedintele de radioterapie, sa mearga zilnic la spital sa faca terapia si apoi sa se intoarca la locul inchiriat.

Citeste si...
Andreea Marin revine in televiziune?

Daca aveti vreo relatie la Institut sau daca stiti pe cineva care poate sa o ajute cu cazarea, sau chiar cu ceva banuti pentru a-i plati o camera, va implor sa ne dati de veste. Ar trebui sa faca cel putin 25-30 de sedinte, cate cinci pe saptamana. Am gasit pe net multe spatii de cazare in apropierea Institutului Oncologic, la preturi intre 100-120 lei/noapte.

Oricine doreste detalii despre cazul grav al Violetei Vinogradof, poate suna la 0740237968”, a scris Andreea Marin pe Facebook.