Andreea Marin
Showbiz

Andreea Marin a primit inelul de logodnă? „Zâna surprizelor” recunoaște: „Trăiesc cel mai frumos moment al vieții mele”

După mai multe relații tumultoase și două căsnicii eșuate, Andreea Marin pare să-și fi găsit liniștea lângă actualul partener de viață, Adrian Brâncoveanu. Relația lor merge ca pe roate și bineînțeles că toată lumea se întreabă când vor face cei doi următorul pas.

Andreea Marin a avut o căsnicie dificilă cu Ștefan Bănică Jr., tatăl fiicei sale Violeta. Cu toate acestea, prezentatoarea TV și-a refăcut viața alături ce Tuncay Ozturk, fizeoterapeutul cu ceva ani mai tânăr decât ea. Nici de această dată fericirea nu a durat prea mult, iar după trei ani au decis să meargă pe drumuri separate.

Soarele pare să fi apărut într-un final pe strada Andreei Marin. Aceasta se iubește de mai bine de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu. Bărbatul are o biografie impresionantă, fiind de-a lungul anilor, printre altele, consul în Tripoli (Libia), dar și viceconsul în Damasc. Din cauza job-ului bărbatului, relația dintre cei doi a fost o perioadă lungă de timp una la distanță.

Andreea Marin

Andreea Marin a primit inelul de logodnă?

Andreea Marin recunoaște că în acest moment trăiește cea mai fericită perioadă din viața sa: „Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, ai dreptate, cum ești pe interior se vede și în exterior.

Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, ai dreptate, cum ești pe interior se vede și în exterior. Puțin mai multă dragoste de sine, pentru că nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat.”

Fanii „Zânei” stau cu ochii pe fiecare postare de pe rețelele de socializare și astfel au observat un „inel suspect”. Întrebarea a fost inevitabilă: „A fost cerută în căsătorie Andreea Marin sau nu?”

Într-un interviu pentru click!, frumoasa prezentatoare a fost cât se poate de clară:

„Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, însă atunci când se va întâmpla veți afla cu siguranță.”, a mărturisit vedeta.

blank