Monden, Stiri

Andreea Mantea in Tabu. Cadana preferata a sultanului

Andreea Mantea in Tabu. Cadana preferata a sultanului

 

blank

 

Andreea Mantea, una dintre cele mai sexi femei ale Romaniei, apare intr-un pictorial incendiar pentru celebra revista Tabu. Imbracata in matasuri fine si bijuterii pretioase, face parte din haremul sultanului, in schimb ramasa in desuuri negre si sexi cucereste sultanul si trezeste imaginatia oricarui barbat.

 

Cea mai sexi ipostaza in care apare Andreea Mantea este momentul in care uda si intr-o rochie scurta, neagra isi toarna pe sani licoarea dragostei dintr-o cescuta care are menirea sa il dea peste cap pe sultanul puternic. Andreea nu se vede in realitate in aceasta situatie.”Cred ca era destul de placut sa ai pe langa tine o armata de servitori care sa iti ghiceasca gandurile si sa iti indeplineasca orice dorinta, in orice moment. Dar nu mi-ar fi plăcut sa fiu doar una dintre zecile de favorite din haremul sultanului, imi doresc intotdeauna sa am prim-planul. Consider ca dragostea trebuie sa existe intre un barbat si o femeie, nu intre un barbat si mai multe femei”, a declarat bruneta sexi.

 

Pictorialul arata totusi ca frumoasa noastra cadana s-a simtit bine si deosebit de sexi in rolul pe care l-a jucat. Dincolo de toate, in realitatea in care traieste, Andreea Mantea si-ar dori sa participe la nunta Angelinei Jolie si Brad Pitt, pentru a-i pacali cu o sarba, in timp ce fura mirele sa faca cu el ce ii trece prin cap.

 

blank