Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Andreea Mantea, suspectă de cancer ovarian

 Faptul că este gravidă în patru luni, iar sarcina decurge fără probleme reprezintă o surpriză foarte plăcută pentru vedeta TV.\818725l-640x0-w-9535a7b3

Andreea a dezvăluit că a fost suspectată de cancer ovarian şi credea că nu va putea avea niciodată copii.

“Am fost suspectă de cancer ovarian. Acum trei ani am urmat un tratament în urma căruia nu mai puteam ţine nicio sarcină”, a mărturisit Andreea, la “Un show păcătos”.

Deși Andreea şi tatăl copilului, Cristi Mitrea, nu mai formează un cuplu și nici nu au vreun gând de împăcare, ea este convinsă că va fi o mamă bună. “Nu este nicio problemă, au fost sentimente puternice, încă mai sunt, dar nu ne înţelegem. Pentru binele acestei sarcini, am decis să nu mai fim împreună.
Am încercat când am aflat că sunt însărcinată. Acestui copil nu îi va lipsi nici atenţia mamei, nici atenţia tatălui. Nu spune nimeni că eu o să rămân călugăriţă”, a spus vedeta.

Ea a mărturisit că va stabili numele copilului împreună cu fostul iubit. “Nu ştiu dacă e băiat sau fată. sper să aflu săptămâna viitoare. Dacă o să fie băieţel, m-am gândit la David, iar dacă e fata Maria o să o cheme. Al doilea nume să-l aleagă tatăl”, a declarat ea, la Antena Stars.