Showbiz, Stiri

Andreea Mantea şi Oana Roman „ameninţă” cu revenirea în peisaj. Sunteţi pregătiţi să le revedeţi?!

Prima care a ieşit la rampă a fost Andreea Mantea care a dat asigurări, celor care îşi făceau griji în legătură cu soarta ei, că a primit o mulţime de oferte şi că nu-i mai trebuie decât să aleagă cu ce televiziune va lucra.

În urmă cu o oră, Oana Roman a postat un mesaj pe Facebook anunţând că în curând v-a „începe o nouă etapă din viaţa” ei.

Oana Roman„Dragii mei, deşi au fost mulţi care s-au grăbit să se pronunţe despre viaţa şi cariera mea, anunţând ba că am fost dată afară, ba că sunt devastată că nu am un proiect, eu mi-am continuat drumul! Începe o nouă etapă frumoasă din viaţa mea şi sper să-mi fiţi alături ca şi până acum! Detalii veţi afla curând… foarte curând… !”, anunţă Oana şi la final ne „pupă cu drag!”. Acum nu e foarte clar ce va face şi nu pare să anunţe o eventuală căsătorie, aşa că mai mult ca sigur cei care o adoră pe Oana o vor vedea repede din nou pe micul ecran. Dacă e cineva care a suferit de dor, după Oana…

Oana Roman a fost gazda emisiunii „Drept la ţintă”, la Kanal D, pe un tronson ce va fi ocupat de noua emisiunea a Gabrielei Cristea.

Despre Andreea Mantea se spune în târg că a bătut palma cu Prim Tv, dar nimeni nu vrea încă… să recunoască! Cât suspans, cât suspan!

Andreea Mantea„Mi s-au pus o gramadă de întrebări… S-au speculat atât de multe lucruri… Aş vrea să raspund la toate, dar… nu pot! Pentru că… nu vreau să acuz pe nimeni şi nu vreau să fiu rea! Vreau să fiu realistă şi conştientă că orice rău făcut, se întoarce împotriva celui care l-a făcut”, a scris prevăzător pe Facebook, fosta parteneră a lui Mădălin Ionescu.

Adică, se înţelege că nu poate arunca cu noroi în foştii colegi că, cine ştie, poate o vor chema din nou, la un moment dat!

„Oferte de a reveni pe micul ecran sunt şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta! Chiar nu mă pot plânge. Dar, aş vrea să aleg ce trebuie. Nu este vorba de bani! Niciodată nu a fost vorba de bani! Sumele care s-au speculat în presă sunt neadevărate! Nu aş putea să îmi vând sufletul aşa… pentru că dacă aş fi putut, cu siguranţă, astăzi, ar fi stat altfel lucrurile. Mi-e teamă să nu greşesc, mi-e teamă să nu îmi para rău, mi-e teamă de un nou început, probabil… Aşa că, sper să iau decizia cea mai bună pentru sufletul meu, în cel mai scurt timp şi să ne bucurăm împreuna pentru asta!”, mai scrie, cu inocenţă, Andreea Mantea.

Irina Ştefănescu

 

blank