Showbiz, Stiri

Andreea Mantea şi Gabi Bădălău s-au despărţit

Prietenii brunetei spun că Andreea şi-a luat adio de la iubit

-1

Cârcotaşii care nu vedeau cu ochi buni relaţia dintre Andreea Mantea şi Gabi Bădălău îşi freacă acum mâinile de bucurie! Surse din anturajul brunetei spun că cei doi n-ar mai forma un cuplu de câteva zile.

S-a rupt lanţul de iubire dintre Andreea Mantea şi Gabi Bădălău. S-au combinat la sfârşitul verii, dar se pare ca odată cu schimbarea anotimpului şi sentimentele lor şi-au pierdut din intensitate.

Asta o spun persoane din anturajul lor, dar şi martori oculari ale ultimelor escapade nocturne ale craiului Bădălău.

Concret, lucrurile au început să scârţâie serios în relaţia lor când a început disputa televizată dintre fosta prezentatoare tv şi mama lui Ştefan Stan, bărbatul cu care Andreea intenţiona să se căsătorească.

Reapariţia lui Stan în viaţa ei – fiind vorba chiar şi de un scandal – nu i-a picat deloc bine lui Bădălău, care şi-a dat seama mai bine ca oricine că iubita lui nu a trecut definitiv peste „momentul Ştefan Stan”. Şi, ca şi când ar fi avut nevoie de o confirmare a acestui lucru, emisiunea „Cireaşa de pe tort”, la care a participat Andreea, dar şi Ştefan, a pus capac.

„Degeaba oferi totul dacă inima persoanei de lângă tine bate pentru altcineva”, s-ar fi confesat Gabi prietenilor. Şi se pare că acesta a fost finalul relaţiei dintre Bădălău şi Mantea. Ca să uite de proaspăta despărţire, Gabi a ieşit zilele trecute în cluburile din Capitală. S-a distrat până dimineaţa în compania mai multor brunete. Niciuna dintre ele nu era Andreea, care este acum din nou singurică.

Ş Simona Suhoi, alias Sensual, a spus recent că Gabi Bădălău i-a făcut avansuri, însă acesta s-a supărat când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Andreea Mantea.

Mai mult, Bădălău a jignit-o pe Sensuala și a spus despre aceasta că e o femeie ușoară. Sexoasa blondă s-a simțit ofensată că tânărul afacerist nu a recunoscut că i-a făcut avansuri şi că a jignit-o, aşa că a făcut alte „dezvăluiri” despre acesta, susţinând că ar fi întreţinut relaţii homosexuale în Brazilia.

Andreea Mantea și Ştefan Stan au avut o relație din decembrie 2012 și până la finele lunii iunie. În acest timp s-au certat de două ori. Primul declin al poveștii lor de dragoste a avut loc în februarie, când solistul a lăsat-o baltă pe brunetă în spital.

Au urmat zile critice pentru ei, dar s-au împăcat. Cei doi și-au făcut planuri de nuntă, iar Cristian Popescu Piedone şi soţia sa, Iulia, ar fi trebuit să-i cunune.

Au locuit împreună aproape o jumătate de an, însă nu a avut timp să se bucure de logodnă și să facă nunta trâmbițată. Andreea a aflat în aprilie că Ștefan o înșală cu o admiratoare.

L-a iertat și au încercat să redevină un cuplu, dar pentru puțin timp. În urmă cu două săptămâni, ei au filmat pentru emisiunea „Cireaşa de pe tort”, de la Prima Tv, iar joia trecută s-a difuzat emisiunea. Surse spun că imaginile cu Andreea şi Ştefan i-ar fi picat foarte prost lui Bădălău

blank