Frumoasa brunetă l-a cunoscut pe Nick Rădoi, excentricul miliardar care ar fi sedus-o!

Mantea 21

Aflată la filmări în America, bruneta l-a cunoscut pe excentricul milionar român. Gurile rele spun că între cei doi s-a aprins flacăra pasiunii. S-a dus în America să-şi găsească pereche, dar se pare că reality show-ul „Burlăciţa” i-a scos în cale o mare şansă. Andreea Mantea l-a cunoscut weekend-ul trecut pe milionarul Nick Rădoi şi i-a fost de ajuns o singură întâlnire ca să-l cucerească pe afacerist. Bruneta se laudă deja că românul este „fiert” după ea.

Mantea

De aproape o lună, Andreea Mantea (27 de ani) şi colegul ei Bogdan Vlădău (34 de ani) se află pe tărâmuri americane. Bruneta este gazda reality show-ului „Burlăciţa”, de la postul Antena 1, în care douăzeci de bărbaţi se bat pentru inima ei. Organizatorii au ales pentru filmări locaţii de vis, de peste Ocean, pentru a impresiona publicul român. Câteva imagini de la filmare au ajuns pe celebrul site www.cosmpolitan.com, iar presa străină are numai cuvinte de laudă despre show. În prezent, filmările sunt pe ultima sută de metri, iar Andreea se pare că va pleca din America cu multă satisfacţie, având în vedere că a punctat la capitolul amor în viaţa reală, nu pe platoul de filmare.

Mantea 5

Mantea l-a cunoscut weekend-ul trecut pe excentricul milionar Nick Rădoi, a cărui avere este estimată la 30 de milioane de dolari. Aflaţi în California, bruneta şi echipa de filmare au fost invitaţi la restaurantul Dunărea pentru a petrece cu ocazia Zilei Femeii. De o după-amiază a avut nevoie Andreea Mantea în compania afaceristului, ca mai apoi să le spună prietenelor ei că l-a cunoscut pe Nick Rădoi şi că este în tatonări cu acesta. Vedeta s-ar fi lăudat amicelor din ţară că afaceristul este atras de ea, că au flirtat şi că între ei ar fi o relaţie. Contactat telefonic, acesta a lăudat-o pe Mantea, dar a lăsat să se înţeleagă că are nevoie de mai mult timp pentru a o cunoaşte mai bine, menţionează presa mondenă.

Mantea 1

“Noi doar am făcut cunoştinţă. Ne-am văzut o singură dată, de 8 Martie, la un local de-aici. A venit şi cu echipa, cu colegul ei Bogdan Vlădău, care a şi cântat. Doar ce ne-am cunoscut, nu există nimic între noi. Ne vom întâlni şi a doua oară şi va fi în jurul meu până vineri, întrucât se va filma în casa mea pentru emisiune. Nu doarme la mine, ci la hotel, în Beverly Hills. Înainte să plece voi da un party”, ne-a declarat Nick Rădoi.

Radoi 5

La începutul anului trecut, Anda Adam a fost invitată de Nick Rădoi în America pentru a-i fi alături la ziua de naştere. Milionarul i-a plătit biletul de avion şi cazarea la un hotel de 5 stele din Beverly Hills, iar cântăreaţa a stat “în puf” timp de zece zile. Afaceristul i-a dăruit un inel încrustat cu diamante de 4 karate, în valoare de 20.000 de dolari, apoi a dus-o în locuri exclusiviste, în care au acces vedete precum Will Smith sau Sylvester Stallone. După ce blonda s-a întors în ţară, a mai ţinut legătura cu Nick Rădoi telefonic şi pe reţelele de socializare, câteva luni.

Radoi

În aprilie 2013, după ce s-a despărţit de iubitul sârb Duşan Delic, Anamaria Ferenţ şi-a împachetat valizele şi s-a “instalat” în casa din Hunting­ton Beach, din California, a lui Nick Rădoi. Acesta i-a pus la dispoziţie etajul întreg al casei, dar şi o maşină de lux, pe care să o conducă. Pe-atunci, milionarul era combinat cu cântăreaţa de muzică populară Alina Radi din Timişoara. În mai, aceasta a pus piciorul în prag, a luat bilet de avion cu destinaţia America şi, când a ajuns, i-a cerut lui Rădoi să o dea afară pe Ferenţ.