Andreea Mantea prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” va prezenta reality-show-ul „Puterea dragostei”. Noua emisiune va fi transmisă din Turcia, motiv pentru care aceasta va trebui să se mute la Instambul, pe perioada filmărilor.

Înainte de a face această schimbare vedeta Kanal D Andreea Mantea s-a asigurat că poate pleca cu fiul ei, David, dar şi cu bona, a cărei prezenţă este absolut necesară în timpul orele de filmare.

Cu toate că, oficial, cei de la Kanal D nu au anunţat nimic în aceast sens, producătorii generali ai reality-show-ului, aflaţi în Turcia, i-au transmis deja Andreei că abia aşteaptă să lucreze împreună.

Andreea  Mantea trebuie să fie cât mai aproape de „Casa Dragostei”, aşa că ea o să stea pe durata filmărilor în Istanbul, totuşi în weekenduri vedeta ar putea reveni în România, mai ales că un zbor pe ruta Bucureşti-Istanbul nu durează mai mult de 45 de minute, potrivit Libertatea.ro

Citeste si...
Andreea Mantea, decizie radicala pe perioada sarcinii.

Deoarece s-au investit deja zeci de mii de euro ca acest proiect să iasă bine,  producătorii se aşteaptă la audienţe mari. 

Franciza noului reality-show matrimonial, care va fi difuzat, cel mai probabil, din primăvara anului viitor, este deţinută de compania-mamă a Kanal D, cu sediul în Istanbul. Emisiunea e deja difuzată în Turcia.