Showbiz, Stiri

Andreea Mantea se întoarce la Ştefan Stan?

Nehotărâtă mai e dragostea asta! Andreea Mantea şi Ştefan Stan au fost surprinşi, în toiul nopţii, discutând ore în şir, stând ca doi adolescenţi pe bordura din faţa blocului. Se pare că cei doi sunt pe punctul de a relua relaţia amoroasă, după mai multe episoade de despărţiri şi împăcări….

Andreea-Mantea-stefan-stanAndreea Mantea şi Ştefan Stan par să fie făcuţi unul pentru celălalt, dar iubirea lor e plină de năbădăi. Când toată lumea credea că au trecut cu bine peste episodul despărţirii şi că, mai mult, şi-au găsit alţi parteneri, cei doi au petrecut din nou câteva ore împreună, de această dată într-un cadru cu totul neaşteptat.

Nu în apartament, nu la restaurant, nici pe plajă sau într-un club, ci tocmai pe stradă, la marginea Bucureştiului, în zona Popeşti-Leordeni, unde s-au aşezat pe bordura din faţa blocului, ca doi adolescenţi îndrăgostiţi.

Aşa au fost surprinşi de paparazzi care au relatat că foştii iubiţi au petrecut câteva ore bune împreună şi păreau că au dat o nouă şansă relaţiei lor.

Andreea şi Ştefan Stan s-au despărţit la finalului lunii iunie, la scurt timp după ce, cu doar două luni înainte fusese cerută în căsătorie, în direct, la Kanal D. După separare cei doi au încercat să îşi refacă viaţa, Andreea fiind surprinsă în ipostaze cu subînţeles, în club, pe plajă, alături de Gabi Bădălău, fostul iubit al Ramonei Gabor.

Ştefan părea recent că nu doreşte o împăcare cu Andreea, declarând surprinzător că nici nu îl interesează de soarta fostei sale iubite după ce aceasta a ramas fără job-ul de la Kanal D.

”Nu mă interesează că a fost dată afară. Nu comentez şi nu mai vreau să discut despre Andreea Mantea”, a declarat el recent.