Showbiz, Stiri

Andreea Mantea: Nu suport inelul de logodna de la Cristi Mitrea!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea formeaza un cuplu fericit, zvonurile care ii dadeau ca si despartiti fiind infirmate de ambii iubiti.

andreea-mantea

Frumoasa bruneta si fostul participant la emisiunea “Burlacita” se bucura inca de o adevarata “luna de miere” desi sunt voci care considera ca la finalul celor trei luni contractuale, impuse de realizatorii emisiunii in cadrul careia s-au cunoscut, fiecare isi va vedea linistit de un alt drum.

Unul dintre subiectele delicate abordate de unele tabloide este legat de soarta inelului de logodna oferit de Cristi iubitei sale.

Ne amintim cu totii de momentele de tensiune din finala show-ului “Burlacita”, Andreea Mantea fiind pusa in fata unei decizii care ii va influenta tot restul vietii.

Bruneta l-a ales pe Cristi Mitrea sa-i fie alaturi, mai departe, iar acesta s-a pus in genunchi si i-a oferit un inel de logodna, pe care l-a si acceptat.

Desi se bucura de fiorii dragostei pe careii resimte alaturi de Cristi, bruneta are o mare problema cu inelul de logodna, pe careil considera un obiect declansator de probleme si nu unul care sa aduca armoniein relatie. Din acest motiv, Andreea a aruncat inelul si a refuzat sail mai poarte.

“Eu nu prea sunt genul care sa poarte bijuterii. Am purtat 2 saptamani inelul de logodna, iar apoi a trebuit sail dau jos. Ma agatamin diferite chestii cu el. Nici nu stiu pe unde mai este inelul. Nu il suportam! Simteam ca ma arde!imi aduc aminte caintr-o vacanta, sora mea a vrut sa ne cumparam amandoua cate un inel la fel, pe care sa il purtamin permanenta si nu am avut nicio problema. Dar cu asta, simteam ca iau foc, ca innebunesc, ma trezeam dimineata cu o stare de agitatie, ma agatam peste tot”, a spus Andreea Mantea la “Dincolo de aparente”.

Cat despre posibilitatea de a se marita, Andreea Mantea prefera sa mai astepte si ca de data aceasta prefera sa gandeasca “cu mintea si nu cu inima”.

blank