Showbiz, Stiri

Andreea Mantea e amorezată până peste cap, dar el are alte planuri

Sezonul actual al emisiunii “Burlăciţa” a ajuns la final, iar Andreea Mantea şi-a găsit alesul. Aşa cum a scris Click! în urmă cu câteva luni, bruneta l-a ales pe Cristian Mitrea (32 de ani).

andreea-mantea

Telespectatorii au putut asista la scenă desprinsă dintr-un film de la Hollywood: Mitrea s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit inelul. Conform planului, Andreea a spus da, iar unii ar putea crede că urmează o nuntă. Până la urmă, bruneta e amorezată până peste cap de luptătorul profesionist, aşa cum au dezvăluit surse pentru Click!.

Însă, surpriză, alesul lui Mantea nu e deloc ceea ce pare. Mitrea mânuieşte foarte bine tehnica „vrăjelii” nu doar la filmări, ci şi în culise, dar nu are niciun fel de planuri cu Andreea: de fapt, el vrea să se folosească de emisiune pentru a deveni vedetă.  

„Mantea chiar s-a îndrăgostit de el, numai că pe parcurs ea şi-a dat seama că Mitrutz e cu două feţe, foarte schimbător, plângea ca să-i atragă atenţia, să o înduioşeze, apoi o dădea în glume şi în miştouri cu ea. El nu a vrut altceva decât să se facă vedetă, de-asta a venit la show, nu ca să aibă o relaţie cu Mantea”, au declarat surse din Antena 1 pentru Click!, în urmă cu câteva luni.

CLIIMA20140613_0180_1

Când au pus punct filmărilor, Mitrea a început să îşi dea arama pe faţă, însă Andreea nu vrea să îl părăsească. Nu numai că e obligată prin contract să formeze un cuplu cu el pentru trei luni de la finalul emisiunii şi să se afişeze la toate evenimentele împreună, dar bruneta e încă îndrăgostită până peste cap de el, iar cei doi îşi pertrec nopţile împreună. Rămâne însă de văzut cât va dura până când Mitrea o să o lase pe Andreea cu buza umflată.