Andreea Mantea este una dintre vedetele noastre care poate fi oricand un model pentru femeile disperate ca raman singure dupa o despartire si se lamenteaza nonstop pe aceasta tema.
Andreea-Mantea (1)
Desi in perioada cat a fost insarcinata si apoi, imediat dupa nastere, Andreea nu a avut parte de sustinerea sufleteasca a tatalui fiului ei, ea a luat viata in piept si a trecut peste orice fel de comentarii si intrebari incomode si a precizat ca cea mai mare bucurie a ei este venirea pe lume, la 27 mai, a micutului David Andrei. De cand i s-a nascut fiul, viata brunetei s-a schimbat radical. Desi pana acum a refuzat sa vorbeasca despre relatia pe care o are cu tatal copilului sau, Cristian Mitrea, recent Andreea a rupt tacerea si a vorbit deschis despre acest subiect sensibil din viata ei. 
 
“Noi doi nu am avut timp sa ne atasam atat de tare unul de celalalt ca sa zic ca mi-a lipsit. Au fost momente foarte grele la noi in relatie. Ne certam foarte des, ceea ce nu era bine pentru mine ca femeie insarcinata. I-am zis ca ne vedem cand se naste copilul, ceea ce nu s-a intamplat. Eu nu-l condamn. Un copil nu are de ce sa asiste la un ton ridicat, la plansete sau alte lucruri. Nu am vorbit deloc din luna a sasea de nastere”, a spus Andreea Mantea.
 
Vedeta a recunoscut ca a facut tot posibilul ca lucrurile sa mearga intre ea si fostul iubit.“Nu mi-a lipsit deloc, dar nici copilului nu-i lipseste. Probabil o sa ma intrebe cand o sa creasca mai mare, dar copilul meu va avea alt tata. Noi eram despartiti cand am aflat ca sunt insarcinata. De dragul sarcinii, am incercat sa fie bine. Erau neintelegeri urate. Am ales sa fiu fericita, nu ai cum ca viitoare mamica sa plangi mereu. Acum nu mai tine de mine. Daca acest copil o sa-l accepte, daca o sa-l vrea, eu nu am cum sa ma bag. El poarta numele meu si asta nu se va schimba niciodata. Va fi David Andrei Mantea. Daca va vrea sa sa-l vada, nu ma opun”. mai spus bruneta.