Showbiz, Stiri

Andreea Mantea: “Câteodată mi-e scârbă că sunt femeie”

Întortocheate sunt căile dragostei şi ce n-ar face unele domniţe pentru a câştiga inima iubitului mult visat?! Orice. Andreea Mantea aduce acuze grave femeilor care îşi vând trupul şi nu poate întelege în ruptul capului atitudinea acestora.

888875l-640x0-w-c84067c8

Bruneta este convinsă că felul în care unele femei de vând nu poate decât să le pună în cea mai proastă lumină.

“Câteodată mi-e ruşine că sunt femeie. Câteodată mi-e scârbă că sunt femeie. Ce mi-a fost dat să vad… felul în care se vând. Câteodată răzbunarea e foarte dulce, îţi alina sufletul. Eu as fi vrut să mă răzbun, dar nu pot să o fac” a declarat prezentatoarea tv pentru Antena Stars.

Cât despre acuzaţia care i-a fost adusă “Burlăciţei”, că “ar sparge casele”, Andreea susţine contrariul. Renumele de “spărgătoare de căsnicii” i s-a tras, se pare, încă de pe vremea când bruneta a intrat în lumea showbiz-ului. Pe atunci, Andreea se iubea cu omul de afaceri Andrei Ţârdea, care era căsătorit şi avea un copil.

andreea-mantea

“Nu am făcut asta niciodată. Eu am stat cu cineva, nu am ştiut că e însurat, iar când am aflat l-am părăsit. A fost greu.”

Pe de altă parte, Andreea Mantea nu le plânge deloc de milă bărbaţilor. Bruneta este convinsă că aceştia vor găsi mereu soluţia salvatoare.

„Bărbaţii se descurcă, întotdeauna îşi găsesc culcuş lângă altă femeie…”