Showbiz, Stiri

Andreea Ibacka s-a saturat de cratita

Andreea Ibacka incearca sa evite cat poate de mult vasele si hainele de spalat

Andreea IbackaAndreea Ibacka, sotia lui Cabral, s-a decis, nu mai vrea sa faca pe Cenusareasa. Barbatii, in general, vad doar o parte a paharului, cealalta fiind total invizibila pentru ei. Asa a concluzionat si Andreea, luand decizia sa puna piciorul in prag.

Sotul ei intelege ca prin a locui in doi inseamna 2 rufe, 2 pahare, 2 cani, 2 farfurii sau doua furculite, s.a.m.d. Insa uita, ca orice barbat, ca exista si alte ustensile care se aduna in chiuveta sau ca exista si asternuturi, spre exemplu, care trebuiesc si ele spalate. Asa ca Andreea s-a gandit sa ii ofere un exemplu lui Cabral si a ales sa neglijeze o perioada toate cele gospodaresti, sa vada si el cum e….sîc.

„De vreo cateva zile ma tot gandesc la o metoda sa ocolesc vasele din chiuveta si rufele din cos. Nu de alta, dar colocatarul meu nici nu banuieste volumul lor, aşa ca doarme linistit pe-o ureche. Ca, vorba aceea, cat pot sa manance si cat sa se imbrace doi oameni? Desigur, sunt convinsa ca tu stii ca nu-i chiar asa. Si ca celor 2 farfurii si 2 pahare, li se adauga si cratita in care gatesc, alte ustensile de bucatarie si, bineinteles, pahare folosite si abandonate prin toata casa. Cat despre rufe, probabil nu trebuie sa mentionez ca exista si asternuturi de spalat, prosoape, perdele s.a.m.d. Nu trebuie, dar, totusi, mai bine mentionez. Ca poate nici efortul tau gospodaresc nu-i apreciat la adevarata valoare.
Oricum, schimband registrul, la fel ca Cenusareasa, azi mi-am dorit un strop de caviar. Nu, nu pe-o tartina proaspat unsa cu unt, ca nu-s consumatoare de icre, de orice culoare ar fi ele , ci pe unghii. Mai precis, pe inelare, mi s-a parut suficient.”, a spus Andreea Ibacka..

blank