Showbiz, Stiri

Andreea Ibacka nici nu a stat pe ganduri: “Ne despartim, gata, ma mut”

Cei doi actori sunt impreuna de cinci ani si casatoriti de doi, insa in momentul in care Andreea a aflat ca sotul ei a inselat-o a vrut sa se desparta de el, fara sa mai stea vreun moment pe ganduri.

cabral_2Blonda a povestit in cadrul emisiunii “Casa Ibacka” despre relatia cu sotul sau, Cabral. In trecut, cei doi soti au avut o adevarata cearta din cauza unui articol aparut intr-o publicatie. Vazand in material imagini cu sotul ei intrand in garsoniera lui din Berceni cu o bruneta, actrita a innebunit. Nicio explicatie nu a mai putut-o convinge ca este nevinovat.

“Ne despartim, zice, gata, ma mut: isi face trei bagaje si pleaca. Ma suna, “vezi ca maine vin sa iau restul”, zic ok. Stii cat a durat sa ia restul? O saptamana! A carat in fiecare zi, din cateva chestii ale ei. Stii cand ne-am impacat? Dupa ce-a terminat de carat”, a povestit Cabral la Alarma ProFM.

cabral-andreea-america-3Si totusi, cuplul acum este fericit si incearca sa treaca peste momentele grele intampinate de-a lungul timpului: “Discutiile din Casa Ibacka vor sa faca un singur lucru: sa-i impinga la discutii pe toti cei care mai au de reparat lucruri in relatia lor”, au declarat Andreea si Cabral Ibacka in legatura cu noul lor proiect.