Showbiz, Stiri

Andreea Ibacka: “Au iesit la iveala niste fotografii cu mine pozand in ipostaze sexy, facute acum mai multi ani”

efgz (6)

Andreea Ibacka a scris un pamflet pe blogul personal, unde a postat cateva fotografii din timpul unei sedinte foto de colectie.

Printre imagini, se afla si una in care sotia lui Cabral apare imbracata doar in chiloti, in timp ce se plimba ziua-n amiaza mare pe strada, prin Bucuresti. Fotografia respectiva dateaza, insa, din 1986, cand Andreea avea doar un anisor, insa frumoasa blonda nu a ratat ocazia sa glumeasca pe acest subiect.

Astazi au iesit la iveala niste fotografii cu mine pozand in ipostaze sexy, facute acum mai multi ani. E vorba de o sedinta foto spontana, realizata mai mult in joaca – daca ma intrebi – sub indrumarea unui fotograf amator, care – cum, necum – a speculat slabiciunea si vulnerabilitatea mea de moment si m-a imortalizat mai dezgolita decat mi-as fi dorit sa apar vreodata in fata voastra. (…)Iar ca exercitiu solemn de sinceritate, te las sa vezi cu ochii tai despre ce este vorba, nu inainte de a-i cere scuze si sotului meu, cel pe care vreme de atatia ani l-am indus in eroare – fara remuscari – cu imaginea mea casta. Deci, da, recunosc: m-am plimbat pe bulevard imbracata doar in chiloti. In plina zi. Intr-unii largi, pe deasupra, sa fie cu aerisire. Si n-am facut-o nici sub amenintare, nici pentru ca am pierdut vreun pariu si nici macar fiind constienta de repercusiuni, recunosc. Ba chiar iti marturisesc ca m-am bucurat din plin de asa o experienta inedita, dupa cum poti observa din imaginea alaturata”, scrieAndreea pe blogul sau.

Imaginea a fost publicata in revista Marie Claire, numarul de Mai 2014.

andreea-ibacka-astazi-au-iesit-la-iveala-niste-fotografii-cu-mine-pozand-in-ipostaze-sexy-facute-acum_2