Andreea Esca
Showbiz

Andreea Esca, surprinsă alături de Aris într-o ipostază nemaivăzută

Recent, Andreea Esca a fost fotografiată în situații neașteptate, ceea ce a provocat uimire printre admiratorii săi. Aceste imagini au stârnit interesul fanilor, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a celebrei prezentatoare.

Andreea Esca a fost văzută recent în oraș împreună cu soțul ei și cei doi copii, dar și la spălătoria auto, unde a captat atenția tuturor. Aceasta este prima oară când vedeta TV a fost surprinsă în astfel de împrejurări în public.

Ce face Andreea Esca în timpul liber

Rareori sunt surprinși membrii familiei Eram-Esca împreună, dar de această dată, cei patru au profitat de vremea călduroasă și au ieșit într-o scurtă plimbare. Îmbrăcați lejer, fără branduri la vedere, în contrast cu aparițiile extravagante ale vedetelor din showbiz, Alexandre, Andreea, Aris șiAlexia au cutreierat străzile Capitalei. Cu excepția fiicei prezentatoarei, Alexia, care a ales să poarte o poșetă Christian Dior de peste 4000 de euro, cei patru au ales ținute relaxate pentru ziua de plimbare.

Cei doi copii ai Andreei Esca, Aris și Alexia, devin din ce în ce mai populari, făcând furori printre fanii reality show-ului Asia Express, în timp ce mama lor, cunoscută pentru cariera sa în jurnalism, trece pe plan secund. Cu mândrie și zâmbet pe buze, Alexandre și Andreea au admirat momentul în care copiii lor au fost asaltați de admiratori, chiar imortalizând această experiență.

Andreea Esca

Andreea Esca, așa cum n-a mai fost văzută

După ce au pozat cu fanii, Alexia a plecat alături de tatăl său, în timp ce Aris s-a dus cu mama sa pentru a o ajuta să spele mașina. Dar nu vă imaginați că Andreea Esca își curăță Mercedesul la vreo spălătorie VIP, stând relaxată și savurând o cafea în timp ce băieții lucrează. Nici vorbă. Prezentatoarea de laPro TV a preluat volanul SUV-ului său și au pornit direct către o spălătorie self-service. Ajunși acolo, Aris a renunțat la geaca sa, a luat pompa de spumă în mână și în câteva minute a făcut mașina mamei sale să strălucească.

Curățenie în familie

Când vine vorba despre mașina pe care o conduce zilnic, Andreea Esca are aceeași grijă ca și pentru copiii săi. După ce Aris a terminat să spele mașina la exterior, celebra prezentatoare de știri a preluat controlul și s-a apucat de curățenie în interiorul acesteia.

Vedeta a deschis portierele, a aruncat orice lucru inutil din mașină, a aranjat preșurile, verificând fiecare detaliu cu atenție. Abia după ce mașina a strălucit, cei doi s-au urcat din nou și au continuat drumul, scrie Cancan.ro.

blank