Showbiz

Andreea Esca şochează: „Am fost complet inconștientă”

Andreea Esca a povestit pe blogul său o întâmplare din trecutul său care dacă probabil s-ar repeta acum, nu ar mai face ceea ce a făcut în tinereţe.
Andreea Esca a mărturist că este fire foarte sociabilă şi nu se teme să cunoască oameni străini. Totuşi, se pare că Andreea a fost întrebată de fiul ei dacă nu se teme de persoanele necunoscute cu care intră în contact.Andreea-Esca--pe-picior-de-plecare-din-Pro-TV--Doua-televiziuni-se-bat-pe-ea

“Băiatul meu m-a întrebat aseară dacă mie nu mi-e frică să merg cu taxiul. Cum să-mi fie frică? De ce? Păi pentru că nu îl cunoști pe omul acela și te poate duce oriunde… Altcineva m-a întrebat într-o zi dacă nu mi-e frică să mănânc din merele pe care mi le trimite la Pro TV un domn de la țară de mulți ani de zile sau dacă nu mi-e teamă să deschid diverse colete care vin pe adresa redacției. Îmi vine să râd pentru că aceste dileme îmi aduc aminte de tinerețe. Nu, mie nu mi-a fost niciodată frică de oameni. Mi-a plăcut să mă împrietenesc cu oricine, oricând. Să aflu povești noi, să învăț lucruri de la ei, să-mi lărgesc permanent cercul de amici. Să am încredere. Să-mi testez instinctul. Numai că acum, ascultându-l pe Aris, realizez de câte ori am fost complet inconștientă”, recunoaşte vedeta.

Andreea Esca şi-a amintit de o întâmplare din adolescenţă.
“Una dintre întâmplările de pomină cred că a fost aceea care avut loc la examenul pentru carnetul de șofer. Așteptând pe hol să-mi vină rândul la probă scrisă am intrat în vorbă cu un tânăr ceva mai mare ca mine, care avea 19 ani. Am discutat despre o mulțime de lucruri interesante și, la plecare, pentru că ploua foarte tare, cred (unul dintre noi avea o pelerină galbenă, parcă), s-a oferit să mă conducă acasă. Nu mai știu ce și cum, dar eu l-am invitat direct în casă, pentru că mi s-a părut normal să-i dau o cană de ceai cald. Și iată cum am ajuns la ușă cu domnul de doi metri pe care îl cunoscusem cu câteva ore mai devreme. <<Mamaie>> ne-a deschis puțin nedumerită, dar i-am zis că e un prieten și l-am invitat în bucătărie. Am pus de ceai și mi-am dat seama că nu mai aveam batoane (niște cornuri de un leu, din copilăria mea) pe care să le ung cu unt și magiun de prune, așa că l-am și trimis pe necunoscut la pâine. S-a executat de îndată și în curând mâncam liniștită cu omul de la școală de șoferi și cu mamaie batoane cu ceai. Când a apărut mama de la serviciu și ne-a găsit pe toți trei în jurul mesei, să facă infarct… <<Cine e domnul?>> . <<Un om cu care m-am împrietenit pe hol la examen>>. <<Păi și l-ai adus așa, în casă? Putea să fie un criminal să vă omoare pe amândouă în casă…>>.”

“Putea să fie , dar eu nu mă gândisem nici o secundă la asta. Iar mama mă învățase să-i prezint toți amicii. Apoi, s-a dovedit că nu era un criminal în serie, ci un tânăr care realiza o emisiune la radio, unde recita și niște poezii frumoase. Un artist. Nu era el cu toate țiglele pe casă, dar era dintre <<acei nebuni frumoși. Am ținut legătura o vreme fără să fi dezvoltat însă vreodată o relație de altă natură. Nu-mi mai amintesc numele lui, dar… mi-a apărut automat în minte această poveste…”, a scris Andreea Esca pe blogul său.