Showbiz, Stiri

Andreea Esca și al ei buzunar gros!

Andreea Esca „Am câștigat 200 de lei”

Andreea EscaSalariul Andreei Esca a dat curs multor discuții… iar cei care au încercat să-i afle secretul au avut de-a face cu legea!

 

Chiar dacă acum nu vrea să dea nici cel mai mic indiciu despre indemnizația ei, Andreea Esca nu a ezitat niciun minut să vorbească despre primii bănuți câștigați. Prezentatoarea povestește că primii bani i-a câștigat în liceu și cu care a dat buzna într-un magazin de accesorii. „Primii bani i-am câștigat în liceu. S-a făcut un casting la liceul Lazăr, unde învățam, pentru un film de adolescenți. Am jucat un mic rol în această peliculă a regizorului Geo Saizescu, în care eroul principal era Ștefan Bănică. Eram prin clasa a X-a cred. Am câștigat 200 de lei și mi-am luat o pereche de cercei de la Magazinul Eva. Eram foarte mândră că mi-am cumpărat ceva din munca mea. Aceștia au fost primii bani câștigați legal. „Ilegal”, câștigam câte 5 lei pe bilet la fiecare spectacol de cântece și poezii pe care îl organizam cu verișoara mea, Alina, încă din școala generală. Invitam toate prietenele și vecinile bunicii la spectacol, iar biletul era 5 lei. Aveam un repertoriu bogat pe care îl repetam foarte serios și aveam și costume pe care le schimbam la fiecare apariție. Treabă serioasă. La Ruga pentru părinți, plângea toată adunarea…”, a povestit Andreea Esca într-un interviu pentru site monden.

 

În ceea ce pivește actualul ei salariu, știrista are cuvintele la ea și ocolește subtil subiectul: “Salariul meu este o poveste, o legendă, dar lumea a evoluat, există joburi mult mai importante, există emisiuni mult mai bine plătite.”

 

Și totuși, salariul ei este întradevăr o legendă… În 2010, Ciprian Ionuț Enciu, originar din Suceaba, lucra la o filială a unei bănci și a vrut să-și rotunjească veniturile dezvăluind ziarelor contra cost, câștigurile prezentatoarei. Unde l-au dus toate acestea? Pe mâna justiției, primind un an de închisoare su suspendare, dar și amenzi destul de usturătoare.

 

Roxana Constantin