Showbiz, Stiri

Andreea Esca are probleme mari la locul de muncă!

Vedeta a fost somată să aleagă între Pro Tv şi… Adrian Sârbu

Esca

Potrivit presei mondene, Andreea Esca ar fi fost obligata de trustul la care lucreaza sa faca o alegere foarte grea. Dupa ce ani de zile a prezentat stirile la Pro Tv, acum vedeta trebuie sa se decida daca mai vrea sa continue in aceasta televiziune sau il va urma pe Adrian Sarbu in proiectele sale.

“Nimeni din Pro TV nu a confirmat. In ultimele luni au aparut tot felul de zvonuri. Au plecat foarte multi oameni cunoscuti din Pro. Este de asteptat sa plece si Andreea Esca. Ea este foarte buna prietena cu Adrian Sarbu. Pro TV s-a cladit pe umerii ei. Este de asteptat ca va pleca. Se aude ca se duce la Prima sau ca o ia Sarbu la trustul lui. Andreea Esca este un om foarte inteligent. Se gandeste foarte bine inainte sa aleaga. Cu siguranta, relatia ei de prietenie cu Adrian Sarbu este mult mai importanta decat Pro Tv”, a spus Roxana Ciuhulescu, care si ea a plecat din Pro Tv.

“Nimeni nu este de neinlocuit. Daca o sa dispara Andreea Esca, o sa ii ia locul Oana Andoni”, a mai dezvaluit fosta vedeta Pro Tv.