Andreea Esca a vorbit extrem de sincer despre primul bărbat din viața ei despre frumoasa perioadă în care s-au cunoscut.

Andreea Esca a făcut destăinuiri despre prima iubire în cartea sa de memorii ”Ce-am făcut când am tăcut” și a vorbit despre bărbatul pe care l-a considerat demn de prima experiență amoroasă.

Prezentatoarea de la PRO TV își amintește că în liceu nu s-a lăsat convinsă de primul băiat care i-a dat un ultimatum în ceea ce privește apropierea fizică dintre ei, așa că ea l-a părăsit.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu „Merită”? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el.

Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment. Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, spunea Andreea Esca, potrivit CanCan unde puteți afla mai multe despre subiect.

Andreea Esca: „Nu am regretat niciodată decizia”
Prezentatoarea PRO TV a declarat că primul ei iubit a fost un coleg de liceu care a iubit-o cu mult înainte ca relația lor să devină una fizică.

„‘Primul’ a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie ‘primul’ mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară și un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza „primului” și începi să compari și să alegi, îți dai seama că poți cunoaste oameni interesanți, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât ‘primul’, cu care te poți înțelege mai bine, așa încât ‘primul’ va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate”, s-a destăinuit Andreea Esca.