Showbiz, Stiri

Andreea Esca, în pijama la un eveniment monden

Toţi invitaţii Gianinei Corondan au fost gata de NaniNani!

andreea-esca-pijama-411x480

Andreea Esca si-a facut aparitia ieri seara, la un eveniment monden, in pijama. Vedeta de televiziune a respectat tematica evenimentului, fiind vorba de lansarea noului proiect muzical al Geaninei Corondan, NaniNani. Esca nu este insa prima vedeta care apare la un eveniment in pijama. Astfel a procedat DJ Wanda in urma cu un an la lansarea GGF.

Andreea Esca a avut o aparitie vestimentara cu totul aparte aseara la evenimentul de lansare a noului proiect muzical semnat Geanina Corondan, NaniNani.

A fost instiintata in prealabil ca dress code-ul evenimentului prevedea sa vina imbracata in pijama. Vedeta de televiziune s-a conformat si a ajuns la sindrofie cu un oufit „de culcare” gri in dungi albastre si purtand slapi in picioare.

Apartia Andreei Esca in acest mod nu este insa prima in showbiz-ul romanesc. DJ Wanda a fost prima vedeta din Romania care a ajuns la un eveniment monden in pijama.

Acest lucru se intampla anul trecut cand non-conformista Dj-ita a participat la evenimentul de lansare a outlet-ului GGF purtand o pijama gri si papuci de casa din plus cu imprimeu de leopard.

Vedeta i-a uimit atunci pe cei peste 100 de invitati prezenti in magazin prin atitudinea ei cool si total relaxata, vedeta dorind sa sublinieze faptul ca are incredere in sine indiferent de ce haine poarta.

blank