Andreea Esca
Showbiz

Andreea Esca petrece ca la 18 ani. Unde a fost surprinsă prezentatoarea TV

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, dar puțini știu ce face ea în timpul liber. Vedeta a plecat de acasă și a fost toată un zâmbet, dar nu lângă familia ei.

Andreea Esca are o carieră impresionantă în televiziune, dar și o viață socială foarte activă. Vedeta de la PRO TV a fost surprinsă, fără soțul ei, Alexandre Eram, și fără copii într-un restaurant luxos din Capitală, Uanderful. Ea a ieșit la distracție cu prietenele sale și a fost toată un zâmbet.

Andreea Esca și prietenele ei au dansat până târziu și au mâncat cele mai rafinate deserturi din restaurant. De la masa lor nu au lipsit nici cocktail-urile cu alcool. Acestea au socializat ore bune și au consumat câteva băuturi, potrivit Cancan.

Andreea Esca, sufletul petrecerii
Nu este pentru prima dată când Andreea Esca a fost surprinsă la petreceri sau în cluburi. Ea participă în fiecare an și la festivalurile Neversea și Untold. Mai mult, aceasta și-a serbat ziua de naștere în Istanbul cu peste 70 de invitați.

„Până la urmă Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude și copii…Suntem vreo 70 și-a fost nevoie de două autocare de la aeroport și până aici – șoferii turci chiar au făcut întrecere cu noi, care ne duce mai repede…!Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde și pozele” ”, a scris pe Facebook Lucian Mândruță, unul dintre invitații Andreei Esca.

Vedeta i-a invitat la petrecere și pe Elwira și Mihai Petre pentru a se asigura că toți prietenii ei se distrează pe ringul de dans. De la eveniment nu au lipsit soțul Andreei, Alexander Eram, copii Alexia și Melkior Eram, mama vedetei, Lucia Esca, dar nici prietenii apropiați – Dana Rogoz și soțul ei, Lucian Mândruță cu soția, chef Adrian Hădean, Cristiana Copos, Amalia Năstase cu soțul ei, ori prima soție lui Adrian Sârbu, Lavinia Sârbu.

Meniul a fost compus din antreuri tradiționale turcești, pachețele de primăvară umplute cu brânză, friptură de pui, chifteluțe măcelărești, orez cu legume și un tort. Mai mult, seara s-a încheiat cu un dans oriental pe Bosfor.

blank