Andreea Esca Vacanță prelungită cu familia ei în Egip Știrista a petrecut Crăciunul pe plajă și din câte se pare va rămâne și pentru Anul Nou la căldură. Prezentatoarea profită de zilele libere de la pupitrul Pro Tv pentru a se distra într-o destinație de vis cu soțul, și cei doi copii.

Andreea Esca știe să se distreze, mai ales atunci când se află în compania celor dragi. Vedeta Pro Tv a optat anul acesta pentru o vacanță în Egipt, de sărbători, concediu pe care îl petrecere la intensitate maximă. Scăpată de la pupitrul știrilor și de sacoul scorțos, Esca fce rispipă de imagini sexy cu ea pe plajă, în care pozează cu umerii goi la vedere.

Și fiica ei Alexia oferă un spectacol privitorilor. Adolescenta de 18 ani se află în vacanță cu familia, dar și cu iubitul ei Mario Fresh.

Fiica Andreei a venit special de la Londra pentru sărbători
Anul acesta, știrista a dat startul u pic mai devreme sărbătorilor la ea în familie, fiind motivată și de întoarcerea Alexiei de la Londra, oraș în care s-a înscris la facultate.Alături de Alexia și Aris, soții Alexandre Eram și Andreea Esca i-au avut invitați la cină și pe părinții vedetei tv, dar și pe iubitul fiicei lor, Mario Fresh, cu care adolescenta formează un cuplu deja de câțiva ani buni. După cina din România, familia și-a făcut bagajele pentru Egipt, destinație în care se află și acum.

Citeste si...
Andreea Esca traieste pe picior mare

Alexia și Mario formează un cuplu de câțiva ani, relația lor fiind acceptată de părinți
foto arhiva personală

In 2017, vedeta a zburat la Paris pentru a lua masa și cu socrii, căci de Crăciun este musai să facă o vizită și la părinții soțului. De data aceasta se pare că reuniunea cu familia din Franța va mai avea ceva de așteptat.